Blue Sage

Beauty en wellness opleidingen en workshops

Meer dan 50 verschillende lessen,
certificaat gegarandeerd

Ontdek een uitgebreid scala aan opleidingen en workshops in de Beauty en Wellness sector.
Start aan jouw succes en geniet van extra voordelen

 

Belangrijk om te weten:

Recent is er veel veranderd in de wereld van de schoonheidsverzorging. Je hebt geen diploma meer nodig om je te vestigen als schoonheidsspecialist. Je hoeft ook geen kennis van bedrijfsbeheer meer voor te leggen.

Iedereen kan dus van vandaag op morgen een schoonheidssalon openen en zichzelf schoonheidsspecialist noemen.

Of dit een goede zaak is voor de kwaliteit van de behandelingen is maar de vraag… Men rekent duidelijk op het kritisch inzicht van de klant.

 

Een degelijke opleiding blijft echter de belangrijkste bouwsteen van een succesvol salon.

Bij Blue Sage Academy, onze Beauty en Wellness opleidingen en workshops, bieden we een inspirerende leeromgeving en staan we klaar om je te ondersteunen bij het opbouwen van een succesvolle carrière in de beauty- en wellnessindustrie.

Je klant tonen dat je een degelijke opleiding genoten hebt is heel belangrijk. Zo kan je je onderscheiden van collega’s die dit niet gedaan hebben.

 

Bij Blue Sage Academy kan je kiezen uit een ruim pakket aan praktijkgerichte beauty en wellness opleidingen en workshops om je degelijk voor te bereiden.

Na het succesvol voltooien van een opleiding krijg je een certificaat.

 

We delen graag de ervaring die we in meer dan 30 jaar opgedaan hebben, en we blijven ook mee met de tijd.
Eens je bij Blue Sage Academy een opleiding gevolgd hebt kan je ook altijd blijven rekenen op het advies van ervaren specialisten.

Blue Sage

Opleidingen

Eerstvolgende opleidingen

Datum en beschikbare plaatsen
Data Opleidingen en Workshops Plaatsen
Zaterdag 18/11 van 15:00 tot 18:00 Opleiding: Pedicure voor gevorderden (medisch) 3/5
Zondag 10/12 van 10:00 tot 13:00 Opleiding: Nagelstyliste 6/8
Zondag 07/01/2024 van 10:00 tot 16:00 Opleiding: Lichaamsverzorging – theorie, scrub, pakking, relaxatiemassage + 3 massages naar keuze om te leren 3/4
Zondag 07/01/2024 van 10:00 tot 13:00 Opleiding: Pedicure – basis 1/4
Zondag 21/01/2024 van 13:00 tot 16:00 Opleiding: Voetreflexologie – Master Class 1/4
Zondag 4/02 van 13:00 tot 16:00 Opleiding: Gelaatsverzorging – Elk huidtype optimaal behandelen en opvolgen, leer fantastische resultaten behalen vanaf de eerste keer en stimuleer productverkoop 2/4
Zondag 17/03/2024 van 10:00 tot 13:00 Opleiding: Pedicure – basis 1/4

Beauty en wellness ➡ Gratis oefenlessen

Zo vaak en zoveel als je wenst

Je kan enkel een goede schoonheidsspecialist worden door veel te oefenen en ervaring op te doen.

Wij geven je de leerstof maar ervaring, daar moet je zelf voor zorgen. Nou, niet helemaal!

Wij staan graag voor je klaar zodat jij veel kunt komen oefenen en ervaring kan komen opdoen.
Zie het als een school waar je maar enkele dagen hoeft te betalen, de rest krijg je gratis. Wij staan erop om van jou een uitmuntende schoonheidsspecialist te maken. Daarom raden we deze oefenlessen zeker aan.

Grijp deze kans en maak er zoveel mogelijk gebruik van.

Persoonlijke aanpak ➡ Beauty en wellness opleidingen en workshops op maat!

De problemen die je onderweg gaat tegenkomen zijn voor iedereen anders. Onze jarenlange ervaring leert ons dat het oefenen het moeilijkst is. Misschien ben je iemand die beter functioneert in een kleine groep dan in een grote groep. Misschien heb je veel individuele aandacht nodig. Misschien ben je snel afgeleid. Misschien heb je een heel drukke agenda die niet veel mogelijkheden laat of ben je iemand die graag baas is over eigen agenda.

 

Er zijn zoveel redenen waardoor het niet lukt om de planning van een opgelegd schema van oefenen te volgen. Je krijgt de kans om samen met ons je data te bepalen, dewelke het best passen voor jou en voor ons.

Ook heb je de optie om privéles te volgen. Dit zorgt voor een prijsverhoging maar je krijgt nog meer aandacht waardoor je sneller gaat leren. Een investering die dus nog meer zal opbrengen.

 

Een ruim aanbod op beauty en wellness opleidingen en workshops. Niet zeker waar te beginnen?
Laat je gratis adviseren via het nummer +32 (0)11 60 53 76  of kom even langs!

Uit ervaring weten we dat het beste systeem is je vrij te laten om te oefenen, zoveel en zo lang jij dit nodig acht.
Niet alleen drukt dit de prijs van de cursus, maar je kan ook komen oefenen wanneer het jou past, zelfs jarenlang als je dat wenst.
Er zullen steeds ervaren nagelstylistes beschikbaar zijn om je met raad en daad bij te staan.

Ben je bezig met het plaatsen van nageltjes en kom je een probleem tegen? Ben je een gelaatsverzorging aan het uitoefenen en heb je een onverwachts effect? Er staat een team van ervaringsdeskundigen klaar om je bij te staan. Advies nodig? Enkele vragen?

Wij staan graag voor je paraat. Op het moment zelf, of nadien om het probleem te bespreken, of je neemt een model mee naar de oefenles om het probleem te bespreken en om meteen een geschikte oplossing toe te passen. Zo kan je jezelf continu bijscholen en verbeteren.

Bij Blue Sage Academy sta je dus nooit alleen in je avontuur en beleving, er is een heel Team dat voor jou klaar staat, om jouw doelen waar te maken.

Inschrijven?

Wens je je in te schrijven voor een opleiding of workshop? Dit kan eenvoudig door een opleiding te bestellen via de webshop. Je krijgt dan automatisch 10% korting op je beauty en wellness opleidingen en workshops.

Je kan ook een mailtje sturen naar info@bluesage.be.
Je krijgt dan al de nodige informatie om je inschrijving af te ronden.

 

Wens je meer bijkomende informatie?
Dit kan ook via e-mail, of telefonisch via +32 (0)11 60 53 76. Ook kan je een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek.

Als je vragen hebt, we horen ze graag!

Handig overzicht ➡ beauty en wellness opleidingen en workshops

De vlag ‘Schoonheidsverzorging’ dekt een héél grote lading aan behandelingen. Om je makkelijker wegwijs te maken in de mogelijkheden hebben we ‘Schoonheidsverzorging’ dan ook opgedeeld in 6 segmenten. Ieder segment bevat een basisopleiding. Daaronder is er nog een ruim aanbod van specialisaties in bepaalde takken. Dit kunnen opleidingen zijn of workshops.
Opleidingen hebben meer lesuren en gaan dieper in op de materie waardoor je meer waarde toevoegt aan je werk.
Workshops zijn goedkoper en duren minder lang. Ze zijn een goede toets om te bepalen of iets jou ligt en of je later verder door wenst te gaan met een cursus.

Hieronder vind je een overzicht van de 6 segmenten waarin wij schoonheidsverzorging hebben opgedeeld, met de bijbehorende opleidingen en workshops. Je kan op ieder onderdeel doorklikken voor meer informatie.
Je kan je onderaan deze pagina inschrijven voor opleidingen op de opgegeven datums.