BLUE SAGE MASSAGES

Massages, de kunst van verwennerij en verzorging!

Massages zijn niet alleen erg ontspannend maar werken ook verzorgend voor het gehele lichaam. Ze zijn goed voor je immuunsysteem, mentaal welzijn en zijn daarnaast ook een algemene energiebooster! Elke massage die we aanbieden heeft zo zijn unieke werking op het lichaam.

Reserveer tijdig je massages per mail via info@bluesage.be of telefonisch op +32 (0)11 60 53 76

Je kan ook boeken via de knop hieronder, maar let op, duo-behandelingen zijn nog niet mogelijk via de knop.

Tip: neem een beurtenkaart en bespaar!

BLUE SAGE

MASSAGES & THERAPIEEN

Maak je keuze uit ons uitgebreid aanbod van massages en therapieën!
De prijslijst vind je onderaan.

Ben jij een massagefanaat?
Dan helpen we je graag besparen! Ontdek onze heerlijke wellness acties.

DUOMASSAGE

Wil je samen met een familielid, vriend of partner gemasseerd worden en zo beiden te genieten van een massagebehandeling? Weet dan dat je bijna al onze massages kan boeken als duomassage, zelf kan het tot VIER personen! Op deze manier kunnen jullie samen tot rust komen en genieten van deze weldaad voor je lichaam! Wordt gelijktijdig gemasseerd, langs elkaar in een sfeervolle ruimte met hemelse muziek…

Goed om te weten: ook tijdens een duomassage wordt er rekening gehouden met je eigen wensen. Heb je zelf nekklachten en de andere persoon meer last van beenkrampen? Geef dit dan zeker aan. Onze masseuses zullen er alles aan doen om in te spelen op jouw individuele behoeften, zelfs tijdens een duomassage.

DUOMASSAGE

RELAXATIEMASSAGE

Een relaxatiemassage kan wonderen doen. Tijdens een relaxatiemassage komt je geest terug in balans met je lichaam. Zowel je rug, armen als benen worden heerlijk gemasseerd. De relaxatiemassage bevordert de gehele gemoedstoestand van het lichaam, zowel fysiek als mentaal.

Tip: Zoek je een massage waarbij ontspanning op de voorgrond staat en waarmee je je gedachten even kunt loslaten? Dan is de relaxatiemassage de ideale massage! Even wegzinken en tot totale rust komen is wat telt bij deze massage!

RELAXATIEMASSAGE

SPORTMASSAGE

Een sportmassage kan zowel een stimulerende of activerende massage zijn als een relaxerende massage. Deze massage is goed als passieve opwarming of als hulp bij het afvoeren van melkzuren. Een sportmassage kan gedaan worden voor en ook na een wedstrijd of training. Het risico op overbelasting wordt verminderd en spierpijn of stijfheid wordt voorkomen. Deze massage is ideaal na een zware inspanning of als deel van je trainingsprogramma.

Belangrijk om te weten: bij een sportmassage zijn er meer handgrepen en worden deze sneller gedaan. Om deze reden raden wij deze massage af bij personen waar er sprake is van een verhoogde stofwisseling. Deze massage zou de stofwisseling namelijk nadelig kunnen beïnvloeden. Twijfelt u of deze massage geschikt is voor uw (medische) toestand? Neem dan contact met Blue Sage (+32(0) 11 60 53 76) of vraag dan raad aan uw arts.

SPORTMASSAGE

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Tijdens de zwangerschap gebeurt er in een relatief korte periode veel in het lichaam. De intense verbondenheid met het prille, groeiende leven wordt tijdens de zwangerschap massage extra benadrukt. Niet alleen wordt de aanstaande moeder heerlijk verwend, het is ook een zeer goede manier om latere zwangerschapsstriemen te beperken. Dit komt mede doordat er tijdens deze massage gebruik gemaakt wordt van amandelolie! Wat nog belangrijker is tijdens deze massage is de intimiteit van moeder en baby die door de volledige ontspanning ook geestelijk zeer intens verbonden worden. Moeder en kind raken nog meer met elkaar verbonden. Een zeer mooi moment om nog intenser te genieten van je zwangerschap! .

Tip: Ook je partner mag meekomen tijdens deze massage! We leren je partner hoe hij/zij de zwangerschapsmassage uit kan voeren, wat zorgt voor een nog intensievere band voor het hele gezin.

Iemand die de opleiding zwangerschapsmassage volgt bij Blue Sage en uitvoert op een zwangere vrouw die op haar zij ligt

EDELSTEENMASSAGE

Wil je een stapje verder gaan? Wil je niet alleen rust op lichamelijk en mentaal niveau? Dan is de edelsteenmassage een absolute aanrader. Tijdens deze eeuwenoude behandeling worden je huid, chakra’s en meridiaan punten behandeld met warme edelstenen en etherische oliën.
Het effect van deze edelsteenmassage is ontspannend en opladend. Stress wordt afgevoerd en nieuwe energie komt ervoor in de plaats. De massage werkt diep in op de spieren en het lichaam voert daarna gemakkelijker afvalstoffen af. Met de edelstenen worden de energiepunten geprikkeld waardoor je weer energie opwekt in het lichaam.

Opgelet: een edelsteenmassage is een massage waarbij meer druk wordt uitgevoerd en daardoor harder kan worden ervaren. Het effect is daardoor wel groot: een edelsteenmassage werkt namelijk rustgevend op je lichaam en op je ziel. Het zal je helpen om (oude) blokkades op te heffen.

EDELSTEENMASSAGE

JAPANSE HOOFD- EN NEK MASSAGE

Deze massage is een combinatie van verschillende technieken waarbij je hoofd en nek helemaal verwend worden. De combinatie van deze technieken zorgt voor een harmonie van het lichaam, zowel op lichamelijk, emotioneel en mentaal vlak. Met duimen en vingers worden nek, schouders, gelaat en hoofd gemasseerd om tot een volledige ontspanning te komen.

Tip: De Japanse hoofd- en nekmassage is een echte aanrader voor mensen met klachten als hoofdpijnen, slechte nachtrust, stress, stramme schouders en iedereen die wil ontspannen.

JAPANSE HOOFD- EN NEK MASSAGE

HOT STONE MASSAGE

Een hot stone massage wordt gedaan met echte vulkanische stenen. Deze stenen worden verwarmd en verspreid gebruikt over het hele lichaam. Deze massage stimuleert de orgaanfuncties en activeert het zelfherstellend vermogen van je lichaam. De hot stone massage zorgt voor een healing op alle niveaus: zowel op emotioneel, mentaal en fysiek vlak.

Belangrijk om te weten: deze massage wordt aangeraden bij stress en spanningen, spierproblemen, vermoeidheid en gewrichtsproblemen. Het wordt afgeraden voor personen met een burn-out.

HOT STONE MASSAGE

COLD STONE MASSAGE

Een cold stone massage wordt gedaan met echte vulkanische stenen, net zoals bij de hot stone massage. Door het masseren met de handen en de koude basaltstenen, zal de bloedsomloop gestimuleerd worden. Het lichaam zal gifstoffen vlotter afvoeren, waardoor er een verlichting is van eventuele lichamelijke klachten. Deze massage zal je energie verhogen en zorgt voor een verlichting van angst en stress.

Tip van de zaak: een cold stone massage kan je helpen in de behandeling van sportblessures.

COLD STONE MASSAGE

HOT CHOCOLATE MASSAGE

Een hot chocolate massage is een absoluut cadeau voor je lichaam. De cacao verzacht, voedt en hydrateert je huid. De volle geur van chocolade prikkelt je zintuigen. Het bevordert daardoor de gemoedstand van je lichaam, zowel op fysiek als mentaal niveau.

Tip van de zaak: Een hot chocolate massage is een prachtige massage om cadeau te krijgen bij verschillende gelegenheden. Wil je jouw geliefde verwennen? Schenk je partner dan een cadeaubon van deze heerlijke hot chocolate massage! Of kom samen met z’n tweeën en geniet van dit romantisch onderonsje.

HOT CHOCOLATE MASSAGE

KAARSMASSAGE

Tijdens de kaarsmassage wordt je lichaam helemaal gemasseerd met 100% plantaardige kaarsolie. De kaarsen die gebruikt worden bestaan uit essentiële, voedende oliën en zijn volledig vrij van paraffine. Deze massage prikkelt al je zintuigen: door de heerlijke geur van de kaarsen zal je helemaal in extase zijn.

Tip: Deze massage zorgt absoluut voor een zachtere huid. We raden hem dus zeker aan wanneer je last hebt van een droge huid!

Vrouw die een kaarsvet over een rug giet van een klant die een kaarsmassage krijgt in de opleiding kaarsmassage bij Blue Sage

QUATRE MAINS MASSAGE

Waarom je niet eens laten verwennen door 2 masseuses tegelijkertijd? Bij een vierhandsmassage of quatre mains massage wordt je lichaam verwend door 2 masseuses tegelijkertijd! Hun 4 handen zullen je hele lichaam onderdompelen in een pure oase van relaxatie. 4 handen die in harmonie een ballet uitvoeren op je lichaam met warme olie en aangepaste muziek. Een massage die je kunt voelen tot in iedere porie.

Tip: Krijg je maar niet genoeg van onze massages? Wil je extra verwend worden? Met deze bijzondere massage zal je stress enorm verminderen en zal je volledig tot rust komen.

HONINGMASSAGE

Honingmassage is een eeuwenoude behandeling uit Azië en Oost-Europa. Deze massage is een geweldige bindweefselbehandeling! Een honingmassage is zowel reinigend als voedend voor je huid. Door de natuurlijke samenstelling van honing, zal de huid tot in de diepte gevoed worden en zal je huid glad en soepel aanvoelen.

Tip van de zaak: Deze massage is ideaal als anticellulite behandeling!
Belangrijk om te weten: deze massage is niet geschikt voor mensen met lichaamsbeharing.

HONINGMASSAGE

HAMMAM MASSAGE

Wil je graag genieten van een massage waarbij je het optimale vakantiegevoel krijgt? Kies dan voor de hammam massage! Tijdens deze massage wordt je lichaam gereinigd en wordt je gemasseerd terwijl je baat in onze speciale hammamzeep. Na een hammam massage krijgt je lichaam door de olijfzeep een mooie gloed en voel je je als herboren!

Goed om te weten: tijdens een hammam massage ondergaat je lichaam een hele behandeling. Zo wordt ook je huid gescrubd zodat de huidporiën volledig openen.

HAMMAM MASSAGE

CUPPINGMASSAGE

Een cuppingmassage is een massage waar gebruik gemaakt wordt van cups. Deze cups worden op de huid gezet en vacuüm getrokken. Dit is de ideale massage die nog meer verlichting en ontspanning brengt dan een relaxatiemassage. Dankzij de cups, kan er heel diep in het weefsel gewerkt worden en kan je nog lang nagenieten van deze massage. De cups behandelen van in de diepte de (spier)weefsels en brengen jouw energiepeil weer in balans.
Deze massage wordt aangeraden bij hoofd- en nekklachten, rug- en schouderklachten, migraine of hoofdpijn, slapeloosheid, maag- en darmproblemen, fybromyalgie, CVS,…

Belangrijk om te weten: deze massage is niet geschikt als je zwanger bent, last hebt van spataders, bij het gebruik van bloedverdunners en bij kanker.

CUPPINGMASSAGE

FIBROMYALGIEMASSAGE

Bij een fibromyalgiemassage wordt er gemasseerd op de tenderpoints. Dit zijn de drukpunten waar je lichaam pijn ervaart. Door het masseren zullen je spieren meer zuurstof opnemen en afvalstoffen uitscheiden uit het lichaam. Deze massage heeft effect op lange termijn. Het herhalen van de massage zal je pijn verminderen, je soepelheid verhogen en je lichaam aanzetten tot herstel. Hierdoor ga je ook weer beter slapen.
Ten slotte staat deze massage gekend om de last van fibromyalgie langdurig te verminderen met ongeveer drie weken. (Hangt van situatie tot situatie af. Best kan je eerste afspraak een intake gesprek bevatten met een halfuur fibromyalgie massage.)

Tip: bespreek met je arts hoe deze massage kan passen in je behandelplan.

Fibromyalgie

DRUKPUNTMASSAGE

De drukpuntmassage of de Deep tissue massage is ontstaan uit de traditionele Chinese geneeskunde en is verder ontwikkeld in Japan. Bij de drukpuntmassage wordt er druk gezet met de duimen of de handpalmen. Deze massage staat ook gekend als de Shiatsu massage. De drukpunten worden gekneed en gemasseerd met vingers en duimen. Op deze manier verdwijnen de blokkades als sneeuw voor de zon!

Tip: Deze massage werkt heel ontspannend en is dus ideaal voor mensen die last hebben van stress, slapeloosheid, hartkloppingen en allerlei spanningen.

Masseuse van Blue Sage die met haar duimen op de rug drukt van een klant in de opleiding drukpuntmassage bij Blue Sage

BLADGOUDMASSAGE

Deze exclusieve behandeling is een ware luxe voor je huid. Na deze behandeling straalt je huid als nooit tevoren en voel je je in de zevende hemel. Het bladgoud doet absoluut wonderen met je huid! Het zorgt voor een vertraging van het verouderingsproces, het activeert de bloedsomloop en het verstevigt de huid waardoor rimpels verminderen. Dit komt doordat het bladgoud zorgt voor een versteviging van collageen en de elastinevezels.

Tip: deze behandeling vermindert ook pigmentvlekken en oneffenheden in je huid.

BLADGOUDMASSAGE

EZELINNENMASSAGE

In de loop van de geschiedenis zijn er enkele iconische schoonheden geweest die zeer tot de verbeelding spreken. Deze wonderbaarlijke schoonheden, zoals Sisi en Cleopatra, hadden zeker één ding gemeen: hun overtuiging dat ze hun schoonheid te danken hadden aan ezelinnenmelk. En dat werd nog bewezen ook! Zo biedt ezelinnenmelk vele voordelen aan de huid.
Tijdens de ezelinnenmassage wordt je gemasseerd met deze ezelinnenmelk en hierna mag je je voelen als een echte keizerin!

Tip: ezelinnenmelk gaat huidveroudering tegen door de diepe en langdurige hydratatie. Het is ook aangetoond dat ezelinnenmelk helpt bij de genezing van littekens, acne en psoriasis.

EZELINNENMASSAGE

KRUIDENSTEMPELMASSAGE

De kruidenstempelmassage is een Oosterse massage die een lange geschiedenis kent. Tijdens deze massage wordt je gemasseerd met kruidenstempels. Dit zijn warme bundeltjes die gevuld worden met kruiden die belangrijke eigenschappen bezitten. De kruiden die gebruikt worden zijn helemaal afhankelijk van jouw lichaam. We kijken naar wat jij precies nodig hebt om zo het meest gewenste effect te benaderen.

Belangrijk om te weten: heb je last van vochtophoping, spierklachten, jicht, reuma, stress of spanning? Dan kan deze massage jou goed van pas komen! Geef bij het boeken van een afspraak zeker aan welk effect jij graag zou willen bereiken met deze massage. Op deze manier wordt de massage volledig afgestemd op wat jij nodig hebt.

KRUIDENSTEMPELMASSAGE

OORKAARSTHERAPIE

De oorkaarstherapie is een unieke behandeling waarbij de werking van ieder orgaan ondersteund wordt. Dit komt doordat deze relaxerende therapie inwerkt op de reflexzones en acupunctuurpunten rond de oorschelp. Er wordt gebruik gemaakt van een bijzondere kaars, namelijk de Hopi-oorkaars. Deze kaars werkt lichaamszuiverend. Het schouweffect in de oorkaars en daarbij een trilling van de stijgende lucht geven een lichte massage aan het trommelvlies.
De oorkaars werkt via de uitwendige gehoorgang op diepliggende acupunctuurpunten, het trommelvlies, het middenoor, het evenwichtsorgaan, het slakkenhuis en het orgaan van Corti en verder via de buis van Eustachuis, op mond, keel, neus en bijholten.

Opgelet: doordat deze therapie zorgt voor een trilling in het oor, raden wij deze massage af bij de ziekte van Ménière en mensen met epilepsie. Twijfelt u of deze behandeling geschikt is voor u? Neem contact op met Blue Sage (+32(0) 11 60 53 76) of met jouw arts.

EUCALYPTUSMASSAGE

Tijdens de eucalyptusmassage wordt je lichaam verwend met eucalyptusolie. Het zorgt voor een algemene ontspanning voor je lichaam en je geest. Je zintuigen worden door de heerlijke geur van eucalyptus geprikkeld. Ook zorgen we ervoor dat je de eucalyptus tijdens de massage kunt inademen zodat je luchtwegen optimaal worden opgeschoond.

Tip van de zaak: heb je last van een verstopte neus en/of verkoudheid? Dan is deze massage de ideale behandeling bij uitstek! De geur van eucalyptus zal zorgen voor een beter herstel en kalmere luchtwegen.

EUCALYPTUSMASSAGE

VOETREFLEXOLOGIE

Voetreflexologie is een drukpuntmassage voor de voet met als uitgangspunt dat je organen, zenuwen en gewrichten terug te vinden zijn, of reflecteren, in onze voeten. Door het masseren van de voet en bepaalde delen waarin zich een blokkade bevindt, zal er op die plaats een betere doorstroming zijn in je voet waardoor het bijhorende orgaan gestimuleerd wordt.

Tip: voetreflexologie is niet enkel een aanrader bij pijnlijke voeten. Het helpt je ook om blokkades op zowel lichamelijk als emotioneel vlak los te laten. Heb je kwaaltjes ergens in het lichaam maar weet je niet precies wat? Dit kan nog wel DE oplossing zijn.

VOETREFLEXOLOGIE

REIKI

Het woord reiki is een Japans woord. Het duidt op de energie (Ki) die alles wat leeft in stand houdt. Bij een reikibehandeling ligt de focus helemaal op jezelf. Reiki beschouwt ons lichaam, met onze geest en ziel als één geheel. Het is een behandeling die erop gericht is om de energie in je lichaam terug in balans te brengen. Reiki kan je helpen om je lichamelijke en geestelijke klachten te behandelen. Deze behandeling zorgt voor een evenwicht op fysiek en mentaal vlak.

Tip van de zaak: durf de stap te zetten om echt voor jezelf te zorgen!

REIKI
PRIJSLIJST

MASSAGES & THERAPIEEN

- Rekening houdend met 5 min. uitkleedtijd en 5 min. aankleedtijd
- Duo massages = 2x de kostprijs van een solo massage
- Alle prijzen zijn in euro
 Massages Prijs voor 30 min. Prijs voor 60 min. Prijs voor 90 min.
Relaxatie massage 40 75 90
Sport massage 40 75 90
Zwangerschapsmassage 40 75 90
Edelsteen massage 60 90 120
Japanse hoofd en nek massage 40 75
Hot stone massage 40 75 90
Hot chocolate massage 45 80 100
Kaars massage 55 85 110
Quatre mains massage 80 150 180
Honing massage 60 90 115
Hammam-massage 45 80 95
Cupping-massage 85 105
Kruidenstempel massage 40 65 130
Fibromyalgie massage 40 75 90
Bladgoud massage 65 95 155
Ezelinnenmassage 60 90 130
Drukpunt/Deeptissue massage 45 80 95
 Therapieën  Prijs voor 30 min.   Prijs voor 60 min. 
Oorkaarstherapie 40 75
Voetreflexologie 40 75
Fibromyalgie Prijs voor 45 min. = 55 ( inclusief intakegesprek ) 55
Reiki 75
Blue Sage

RESERVEER/BOEK
JE MASSAGE OF THERAPIE

Via e-mail: info@bluesage.be
of telefonisch: +32 (0)11 60 53 76

Tip: neem een beurtenkaart en bespaar!

* duobehandelingen boeken nog niet mogelijk