Blue Sage

is een gerenommeerde en gekende nagelstudio, wellness, schoonheidssalon, groothandel en opleidingscentrum in Houthalen, gerund door Christel Audenaerd en Dean Driesen.

Christel staat gekend als nagelexperte en is veel gevraagd voor haar expertise in scholen, opleidingscentra en op TV.

Ze is bekend voor haar creatieve, perfect uitgevoerde en extravagante nailart, en is nagelstyliste van vele bekende Vlamingen zoals o.a. Cynthia Reekmans, Miss Belgian Beauty 2005. Samen met haar zoon Dean en haar rechterhand Femke runt ze de topzaak Blue Sage in Houthalen.

Blue Sage biedt een groot assortiment aan in het schoonheidssalon en nagelstudio.
Bij Blue Sage wellness kan je terecht voor wel meer dan 16 verschillende massages, waarvan je kan genieten in een sfeervolle ruimte met hemelse muziek, waar we tot wel 4 personen gelijktijdig kunnen masseren.

Meer dan 10 schoonheidsspecialisten en masseuses die elk uitblinken in hun specialiteit maken het mogelijk om steeds succesvolle resultaten te behalen.

Je vindt bij Blue Sage ook een groot gamma aan professionele schoonheids-, wellness-, en gezondheidsproducten. Elke product is door onszelf getest, zo selecteren we steeds de meest kwaliteitsvolle producten. Getest op efficiëntie, effectiviteit, langdurig gebruik, natuurlijk en antiallergisch, aan een eerlijke prijs.

We merken op dat verzorging en ontspanning vaak nog gezien worden als een luxe. Dat viel vooral op tijdens de corona pandemie. Tijdens deze crisis stelden we “Stop, dit kan zo niet meer! Verzorging en ontspanning zouden geen luxe mogen zijn, het is noodzakelijk voor iedereen. Toch?”

Het doel van Blue Sage is om verzorging en ontspanning toegankelijker te maken voor iedereen, door regelmatig acties te doen, abonnementen en kortingscodes te bieden. Schrijf je dus zeker in op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks leuke acties. Wij willen immers dat iedereen de kans krijgt om van de juiste zorg en de nodige ontspanning te genieten, om in het dagelijkse leven sterker in de schoenen te staan.

Ben je in de buurt van onze vestiging? Spring dan zeker binnen voor een kopje koffie of wat lekker fris van het huis. Met een grote glimlach geserveerd… Iedereen is welkom bij ons!