Nagelstudio

Geef toe, verzorgde handen dragen bij tot een eerste goede indruk.French En een eerste goede indruk opent zoveel deuren. Mooie, verzorgde, opvallende nagels geven een stuk van jezelf bloot en laten zien wie je bent.

Al meer dan 15 jaar plaatst Christel onder de naam Blue Sage de mooiste creaties. Neem gerust eens een kijkje in de fotogalerij waar je een aantal creaties verzameld ziet.

Sinds 2009 is Christel verantwoordelijk voor de opleidingen van nagelstylistes binnen de Benelux voor het Amerikaanse topmerk LeChat. Hiervoor wordt ze continu bijgeschoold door de beste ontwerpers en wetenschappers van LeChat. Regelmatig volgt ze opleidingen in het buitenland om op de hoogte te blijven van trends en toekomst van het nagelwereldje.

Christel geeft ook opleidingen in haar eigen studio. Veel nagelstylistes zijn hun carrière hier gestart.

Om het nageltjes zetten in de vingers te behouden blijft ze in haar studio klantjes verzorgen. De nagels die in de studio van Blue Sage geplaatst worden zijn door Christel persoonlijk geplaatst, of onder haar toezicht.

Het zijn stuk voor stuk topcreaties geplaatst met professionele producten en de laatste technieken voor het beste resultaat. Of het nu gaat om een eenvoudige, klassieke nagel of een speciaal design. En dit steeds aan normale gangbare prijzen.

U kunt bij Blue Sage terecht voor:
  • plaatsen van gelnagels
  • bijwerken van de gelnagels
  • nagelkunst
  • anti-nagelbijtkuur
  • sportmanicure
  • gespleten nagel na ongeluk
  • huwelijksarrangement

Bij Blue Sage maken we enkel gebruik van producten van topmerken, zorgvuldig voor U geselecteerd om het beste resultaat te bekomen.

Voor het plaatsen van gelnagels ben je bij Blue Sage op het perfecte adres. Door de jarenlange ervaring en de hoge kwaliteitseisen die Christel door de jaren heen gehanteerd heeft wordt er enkel gebruik gemaakt van de beste producten.

Met het gamma van LeChat en de zeer persoonlijke begeleiding vanuit het hoofdkantoor in de USA is er voor iedere klant een aangepaste oplossing. Iedere klant kan dus geholpen worden. Want niemand zijn nagels zijn hetzelfde. Heb je dunne nagels, stevige nagels, korte, lange nagels of heb je een beroep dat belastend is voor je nagels. Steeds is er een juiste aangepaste gel.

Na het vijlen van de natuurlijke nagel wordt of de bestaande nagel verstevigd of verlengd door gebruik te maken van gel (wat gezonder is).

Na de afwerking heeft U een mooie, gladde, glanzende nagel met eventueel een kleurtje of French Tips.

Door de uithardingsprocedure onder speciale lampen beschikt U over verzorgde, propere nagels waar U de komende weken geen werk meer aan heeft.

Gemiddeld dient er na 3 tot zelfs 7 weken bijgewerkt te worden. Dankzij de kwaliteitsgel die gebruikt wordt zijn de nagels langer en steviger.

Blue Sage zorgt er voor dat haar nagelstylistes voortdurend worden bijgeschoold zodat ze steeds het nieuwste van het nieuwste kunnen aanbieden. Zowel qua technieken als qua gebruikte materialen.