BLUE SAGE NAGELSTUDIO

Wil jij graag mooie, verzorgde en stijlvolle nagels?

Bij Blue Sage kan je terecht voor

  • plaatsen van gelnagels
  • bijwerken van de gelnagels
  • Gel Lac
  • BIAB
  • nagelkunst
  • anti-nagelbijtkuur
  • sportmanicure
  • gespleten nagel na ongeluk
  • huwelijksarrangement

PRIJSLIJST

Gelnagels - handen - nieuwe set

PRIJSLIJST

Gelnagels - voeten - nieuwe set

PRIJSLIJST

Gelnagels - bijwerken

PRIJSLIJST

BIAB nagels

Geef toe, verzorgde handen dragen bij tot een eerste goede indruk, en een eerste goede indruk opent zoveel deuren. Mooie, verzorgde, opvallende nagels geven een stuk van jezelf bloot en laten zien wie je bent.

Al meer dan 15 jaar plaatst Christel onder de naam Blue Sage de mooiste creaties.

Vanaf 2009 was Christel verantwoordelijk voor de opleidingen van nagelstylistes binnen de Benelux voor het Amerikaanse topmerk LeChat. Ze werd bijgeschoold door de beste ontwerpers en wetenschappers van LeChat. Regelmatig volgde ze opleidingen in het buitenland om op de hoogte te blijven van trends en toekomst van het nagelwereldje.

Heden ten dage zijn we trotse hoofdverdeler van het Belgisch merk G’Lac, een innovatief nagelmerk dat beschikt over de nieuwste technologie om nog betere en mooiere nagels te plaatsen. De nieuwste technieken zoals BIAB, rubber base, blooming gel en andere leuke nieuwigheden vind je hier bij ons.
Ook kunnen we met trots zeggen dat we de eerste zijn in Limburg in het lesgeven van BIAB opleidingen. Cool toch?

Christel geeft ook opleidingen in haar eigen studio. Veel succesvolle nagelstylistes zijn hun carrière hier gestart.
Om het zetten van de nagels in de vingers te behouden blijft ze in haar studio klanten verzorgen.
De nagels die in de studio van Blue Sage aangebracht worden zijn door Christel persoonlijk geplaatst, of onder haar toezicht.
Het zijn stuk voor stuk topcreaties geplaatst met professionele producten en de laatste technieken voor het beste resultaat, of het nu gaat om een eenvoudige, klassieke nagel of een speciaal design, en dit steeds aan normale gangbare prijzen.
Samen met Femke Huygh, die al meer dan 8 jaar de vertrouwde rechterhand van Christel is, staat ze samen voor je klaar om de mooiste creaties te bekomen. Femke, een fenomenale, gespecialiseerde en gediplomeerde schoonheidsspecialist die voor Blue Sage door het vuur gaat, om enkel en alleen de beste resultaten te bekomen. Femke ook zeer geliefd bij onze klanten en je zal snel merken dat ze ook graag door het vuur gaat voor jou. Zo is Femke nu Teamleider en kan je ook rekenen op haar uitmuntende service.

Bij Blue Sage maken we enkel gebruik van producten van topmerken, zorgvuldig voor jou geselecteerd om het beste resultaat te bekomen.

Voor het plaatsen van gelnagels ben je bij Blue Sage op het juiste adres, wegens de jarenlange ervaring en de hoge kwaliteitseisen die Christel en haar Team door de jaren heen gehanteerd hebben.

Met het gamma van G’Lac en de zeer persoonlijke begeleiding vanuit het hoofdkantoor in België is er voor iedere klant een aangepaste oplossing. Iedere klant kan dus geholpen worden, niemand zijn nagels zijn hetzelfde. Heb je dunne nagels, stevige nagels, korte, lange nagels, heb je een beroep dat belastend is voor je nagels of ben je een kankerpatiënt? Steeds is er een juiste aangepaste oplossing.

Na het vijlen van de natuurlijke nagel wordt of de bestaande nagel verstevigd of verlengd door gebruik te maken van fiber gel (wat gezonder is), BIAB (nieuwste technologie) of gelnagellak.

Na de afwerking heb je een mooie, gladde, glanzende nagel met eventueel een kleurtje of French Tips.
Door de uithardingsprocedure onder speciale lampen beschikt U over verzorgde, propere nagels waar je de komende weken geen werk meer aan hebt.
Gemiddeld dient er na 3 tot zelfs 7 weken bijgewerkt te worden. Dankzij de kwaliteitsgel die gebruikt wordt zijn de nagels langer en steviger.

Blue Sage zorgt er voor dat haar nagelstylistes voortdurend worden bijgeschoold zodat ze steeds het nieuwste van het nieuwste kunnen aanbieden, zowel qua technieken als qua gebruikte materialen.

Blue Sage

RESERVEER/BOEK
JE BEHANDELING
IN ONZE NAGELSTUDIO

Via e-mail: info@bluesage.be
of telefonisch: +32 (0)11 60 53 76