Nieuwtjes

Opleiding nagelstyling

Blue Sage

Opleiding nagelstyling

[one_third]

[/one_third]

 

[two_third]

Op 27 januari 2020 zijn de leerlingen van het zevende jaar esthetische lichaamsverzorging Campus Tungrorum een opleiding komen volgen bij Blue Sage. Zij werden vergezeld van de zesde jaars Wellness & Beauty FLX secundair onderwijs. De les waar ze zo naar uitgekeken hebben, nagelstyling door Christel Audenaerd.
Christel startte met de eerste module gel polish. Erna konden ze leren gel polish French zetten. Het is een meerwaarde voor de leerlingen dat ze bij Blue Sage een opleiding hebben gevolgd. Niet alleen bezitten ze allemaal een nagelstyling certificaat, ze hebben een opleiding gehad waar de meeste tips en tricks in voorkomen die buiten de gewone cursus vallen.

[/two_third]

 

 

[two_third]

Christel Audenaerd is de trendzetter in het wereldje van de nagelstylisten. Haar boek, ‘What a wonderful nail world’, bevat de mooiste creaties. Ze legt in tientallen voorbeelden uit hoe je dit opbouwt en hoe je ze superieur kunt afwerken. Niet alleen legt ze  stap voor stap uit hoe je ze maakt, ook hoe je de nageltjes moet onderhouden, hoe je ze repareert en verwijdert. Ze zegt waarop je moet letten met het kiezen van een nagelstyliste, wanneer je best een volgende afspraak maakt en noem maar op! Het boek zit vol met ideeën, tips en is de start voor vele beginners.
[/two_third]

[one_third]

[/one_third]

 

[one_third]

[/one_third]

[one_third]

[/one_third]

[one_third]

[/one_third]