Nieuw in ons assortiment, Nieuwtjes

Nieuw: Make-up Bellapierre vanaf nu verkrijgbaar bij Blue Sage + workshop

Donderdag 4/10 doorlopend van 14 uur tot 18 uur jouw persoonlijk make-up advies

Workshop dag make-up aanbrengen bij jezelf op zondag 21/10 (beperkt aantal inschrijvingen).

Vanaf nu kan je bij Blue Sage terecht voor het hele gamma Make-Up van Bellapierre. Wat deze lijn zo speciaal maakt is niet enkel het uitgebreide kleurenpallet maar ook de hoogstaande kwaliteit op basis van mineralen. Het is niet voor niets dat deze producten worden aanbevolen door dermatologen. Ze zijn immers hypoallergeen, ze verstoppen de poriën niet en beschermen de huid.

Op donderdag 4/10 kan je doorlopend van 14 tot 18 uur advies krijgen over welke producten te gebruiken voor jouw huid. Zo kan jezelf met de hulp van een expert de juiste combinatie bepalen die je laat stralen als nooit te voor.

Maar weet je ook hoe je deze producten perfect moet gebruiken. Een klein vraagje: wie heeft jou leren schminken? Je mama, vriendinnen, of heb je het jezelf geleerd. Wil je niet eens tips en trucks leren van echte experts over hoe jij make-up het beste gebruikt bij jezelf? Hoe je er voor kunt zorgen dat je er de hele dag stralend blijft uitzien? Welke producten waarvoor dienen? Dat alles kan je nu leren in een workshop bij Blue Sage.

Op zondag 21/10 om 14 uur kan een eerste groep van 5 kandidaten deelnemen aan deze workshop. Om 16 uur kan nog eens een tweede groep van 5 kandidaten aan de beurt komen. Het aantal deelnemers is dus zeer beperkt zodat iedereen de volle aandacht krijgt. Zorg dus dat je je snel inschrijft. Zeker als je samen met vriendinnen of andere leden van je gezin wenst te komen. Het gaat zeker weer supergezellig worden.

Tijdens de workshop worden al de producten ter beschikking gesteld. Na de workshop heb je de mogelijkheid om de juiste producten, waarvan je dan weet hoe je ze moet toepassen, aan te kopen.

Lesgeld is 30€ per deelnemer.
Geen voorkennis nodig.
Datum zondag 21/10 om 14 uur of 16 uur.
Maximaal 5 deelnemers per groep.
Inschrijven: stuur een mailtje naar info@bluesage.be met je naam en het aantal deelnemers en in welke groep je wenst deel te nemen.