Revolutionaire nieuwe huidbehandeling voor thuisgebruik met ongezien snel resultaat. Afnemen van de make-up, zachte peeling, poriëndiepe reiniging, versterking, voeding en verzorging van de huid, dit alles in één beweging.

Post image

Normaal dienen we voor het slapengaan niet alleen de tandjes te poetsen, maar ook eventuele make-up te verwijderen, de huid goed te reinigen en een nachtcrème aan te brengen. Wil je er stralend uitzien, dan doe je ook best regelmatig een peeling om de dode huidcellen te verwijderen. Een nogal tijdrovend ritueel waar de meeste dames (maar ook heren) tegenop zien en het dan ook vaak uit of afstellen.

Goed nieuws: de FilSuisse doekjes doen dit alles in één beweging op een minuutje tijd. Met een direct resultaat en meteen een fijn, aangenaam gevoel. Deze FilSuisse microfibril-doekjes zien er uit als een droge tissue. Ze hebben een zachte kant en een iets grovere kant.  Deze doekjes zijn geladen met de droge werkzame bestanddelen die je ook in hoogwaardige crèmes kunt vinden. Alleen gebruiken crèmes bepaalde ingrediënten om deze werkzame stoffen “te dragen”. Nodig dus om op de huid aan te brengen. En net deze dragers zijn niet altijd onschuldig voor de huid. Conserveringsmiddelen, emulgatoren en parfums zorgen vaak voor een gestresseerde huid. Deze doekjes bevatten deze stoffen niet.

Om deze werkzame stoffen te activeren dien je het doekje vochtig te maken. Niet door en door nat, maar gewoon vochtig? Je kan ook je gelaat vochtig maken met wat water. Dan wrijf je over je gelaat met het doekje. De werkzame stoffen worden geactiveerd en direct opgenomen door de huid.

De microfibril-vezels zorgen voor een lichte peeling van de huid. Dit mag dagelijks gebeuren omdat het slechts een lichte peeling is. Hierdoor worden de dode huidcellen verwijderd en komt de gezonde huid naar boven te liggen. Daardoor kunnen de werkzame stoffen direct inwerken op de huid.

Tegelijkertijd wordt de huid diep gereinigd en eventuele make-up verwijderd. In nog geen minuut tijd is je make-up verwijderd, heb je een peeling gehad en zijn de werkzame stoffen aangebracht op de ontvankelijke huid. Dit resulteert in een onmiddellijk resultaat. Maar het grootste effect bereik je uiteraard door deze handeling dagelijks te herhalen voor het slapen gaan.

Er zijn 4 soorten doekjes:
– Anti-Aging voor de rijpere huid 59.50€
Voor alle huidtypes – gerichte verzorging voor lijntjes en rimpels vanaf 25 jaar

– Moisturizing voor de droge huid die best wat vochtinbreng kan gebruiken 39.50€
Voor dagelijkse gezichtsverzorging voor elke leeftijd.

– Skin Clear, ideaal tegen puistjes, mee-eters en een vette huid 39.50€

– Whitening voor alle huidtypes maar zeker voor ouderdom en pigmentvlekken 59.50€

In één verpakking zitten 4 zakjes met ieder 7 doekjes, 28 doekjes in totaal dus. Zo kan je 4 weken lang je huid geven wat het verdient. Ideaal voor tussen je 2 bezoeken aan de schoonheidsspecialiste. Gemakkelijk in gebruik, meerdere handelingen in één beweging en geeft je huid precies wat het nodig heeft. En dat alles voor een prijs minder dan een kwalitatieve nachtcrème.

Diepte-reiniging

En welk resultaat bereik je met deze behandeling? Voor welke gelaatsproblemen zijn deze doekjes aangewezen? Aangezien iedere huid anders is maken we best een analyse van je huid en de probleempjes die je graag opgelost hebt. We bepalen dan welk type product het meest aangewezen is voor jou.

Heb je last van jeugdpuistjes of zwarte puntjes. Is je huid te droog, te vettig? Zag je graag je rimpeltjes minderen? Of heb je last van een “rokersmondje”? Ouderdom of pigmentvlekken? Kraaienpootjes? Voor al deze probleempjes hebben we de aangewezen formule. We helpen je graag.

De microfibril-vezeldoekjes van FilSuisse zijn nu verkrijgbaar in onze winkel. Door de grote vraag is het echter aan te raden je bestelling op voorhand te reserveren via telefoon 011/60.53.76 of mail info@bluesage.be. Dan ben je zeker dat je productjes aan de kant staan voor jou. En dat is bovendien corona-proof.

Je kan ook naar onze subpagina gaan https://bluesage.24nexx.de/ en dan kom je direct in onze webshop. Deze is in het Duits, maar de rechter muisknop vertaalt alles naar het Nederlands. Hier vind je veel meer producten, maar ook deze doekjes. Je kan ook hier rechtstreeks bestellen.

Het is ook goed om te weten dat al deze producten vegan-proof zijn en uiteraard nooit getest werden op dieren.

Post image

Door het veelvuldig dragen van ons mondmasker is ons gelaat zwaar beproefd. Start nu met het wegvegen van al deze negatieve gevolgen en geef je gelaat wat het nodig heeft om straks, als we ons masker weer mogen afzetten, er stralend uit te zien. Bestel nu je pakket microfibril-vezeldoekjes en kijk wat een resultaat je gaat behalen na 4 weken. Als je dan tevreden in de spiegel kijkt vergeet dan vooral niet even te zeggen “Dank je Blue Sage”!