Nieuwtjes

Na 5 jaar trouwe dienst nemen we afscheid van onze “oude” website

History Website Blue Sage

Pop-art website

Er is op de achtergrond hard gewerkt om onze nieuwe website online te krijgen. Nu kan iedereen van deze nieuwe website genieten. Beantwoordend aan de moderne behoeften om ook gemakkelijk toegankelijk te zijn via de gsm. Ook de antwoordformulieren zullen eenvoudiger in gebruik zijn.

Maar het is niet gemakkelijk om meer dan 10 jaar internet te verbeteren en wat goed was te bewaren. Soms is het eenvoudiger om vanaf 0 te beginnen. Dan zouden echter een hoop mooie momenten verloren gaan. En dit proberen we te vermijden.

Met de lancering van de nieuwe website nemen we de gelegenheid te baat om even terug te duiken in de oude doos. Zo kunnen we herinneringen ophalen over hoe het begon en hoe we tot NU gekomen zijn. Sommige memorabele momenten zullen we nog eens opnieuw in de verf zetten. Voor wie ons vanaf het begin gevolgd heeft, en dat zijn er heel wat, zullen er veel aha-momenten zijn.

Welke artikels mag je de komende dagen zoal verwachten:
– welke BV kwam langs voor een opleiding gelaatsverzorging? 2009
– Christel voor het eerst bij TV-Limburg 2009
– GunkTV op bezoek 2010
– Finale Miss Wellness 2010
– Frühnagelshoppen werd een overrompeling 2010
– Welke BV zet in 2011 haar eerste stappen in de nagelwereld?
– de mooiste nagelfoto 2011
– een belangrijk moment in de start van het succes van Gel Polish 2011
– Covershoot ProfNail 2012
– Portugal op bezoek 2012
– Christel columnist bij ProfNail 2012
– Christel gaat demonstreren in Griekenland 2013
– Blue Sage verwelkomt Princessia 2013
– Christel op Tv-Limburg met haar boek 2014
– Christel neemt officieel certificaat SafeShops. Be in ontvangst 2015
– Van de USA tot België! 2016
– Christel meets Callboys 2016
– openingsparty Houthalen-centrum 2017

Wist je zo dat op 17 oktober 2008 Christel haar eerste vaste studio opende? Voordien was ze al jaren actief aan huis. Maar nu 10 jaar geleden werd deze belangrijke stap genomen.

Niet zo lang daarvoor had Christel haar eerste website online gezet. Een pop-art uitzicht met een heel gemakkelijke bediening en de muziek Mr. Blue Sky op de achtergrond was op dat ogenblik een ware revolutie. Niet dat we de eerste website waren. Maar door enkele voor hun tijd vooruitstrevende technieken toe te passen piloteerde Google www.bluesage.be onmiddellijk naar een dominante eerste plaats in zijn zoekrobot. Iedereen sprak erover en men zei dat je internet niet kon openen of je zag Blue Sage staan. Wat ook bijna letterlijk zo was.

History Website Blue Sage

Eerste website Blue Sage

Gedreven door deze bijval en succes werd er besloten in 2008 om naar aanleiding van de opening van de studio een heel nieuwe site te maken. Nog beter als de vorige. Boordevol nieuwe technieken en trucks. Werkelijk een buitengewone mooie site voor zijn tijd. Jammer genoeg vond Google i-frames maar niets en kegelde onze website naar de laagste regionen van de zoekrobot. Het duurde maanden eer we dit door hadden. Zeker doordat de site zo drukbezocht bleef omdat hij ondertussen al heel gekend was (bijna 300 bezoekers per dag in die tijd al). Tot in Mexico toe waar Christel een schare fans bleek te hebben.

History Website Blue Sage

Tweede website Blue Sage

Eens we dit euvel hadden vastgesteld werd in 2010 de derde versie van de website van Blue Sage boven het doopvont gehouden. Met dagelijks nieuws van de avonturen van Christel en haar capriolen steeg deze site weer snel in de zoekrobots. BV’s die de revue passeerden, sappige artikels, nagelwedstrijden, trendsettende nieuwtjes maar vooral de vele foto’s van Christel haar creaties zorgden voor een druk beloop van deze website.

History Website Blue Sage

Derde website Blue Sage

Gezien de nieuwe noden en technologieën (opkomst van de gsm om internet te bezoeken) werd er besloten in 2013 om een vierde versie over te laten in de handen van professionals. Zij maakten een website die 5 jaar dienst zou blijven doen. Maar nu is het dus hoogtijd om ook hier afscheid van te nemen.

Vierde website Blue Sage

 

 

Nu hebben we dus de 5de versie in 10 jaar. Hier zal vooral het accent liggen op het grafische en de gemakkelijke bediening. Er is zeker rekening gehouden met het gebruiksgemak op de gsm. Benieuwd welke uitdagingen we binnenkort weer mogen aangaan.

Momenteel draait de App van Blue Sage ook nog. Maar waarschijnlijk zal deze binnenkort op pensioen gaan. Wie dus nog graag een kijkje wil nemen dient snel te zijn.

We blijven jullie op de hoogte houden.