Massages

 
Massages, de kunst van verwennerij en verzorging!

Zo zijn massages niet alleen zeer ontspannend maar daarnaast kunnen massages zeer verzorgend werken voor het gehele lichaam.
Elke massage die we aanbieden heeft zo zijn unieke werking op het lichaam.

Een leuk weetje over massages is dat door het stimuleren van de bloedsomloop stoffen sneller kunnen worden opgenomen en je zal een natuurlijke vorm van energie verkrijgen.
Zo kan lichaamsverzorging ook goed zijn voor je immuunsysteem, mentaal welzijn en daarnaast ook een algemene energiebooster voor het gehele lichaam.

Reserveer tijdig Uw massages per mail via [email protected] of telefonisch op 011/60.53.76. Je kan ook boeken via de Boek Hier knop, duo-behandelingen NOG niet mogelijk via de knop.
 
 
Oorkaars massages
Rekening houdend met vijf minuten uitkleed tijd en vijf minuten aankleed tijd.
 Massages Prijs voor 30 min. Prijs voor 60 min. Prijs voor 120 min.
Relaxatie massage  30  60  120
Sport massage  30 60  120
Zwangerschapsmassage  30  60  120
Edelsteen massage  60  90  160
Japanse hoofd en nek massage  30  60
Hot stone massage  30  60  120
Hot chocolate massage 40 65  130
Kaars massage  55  85  155
Quatremains massage  60  120  240
Duo massage  60 120  240
Honing massage 60  90  160
Hammam-massage 40  65  130
Cupping-massage      /  75  150
Kruidenstempel massage     40  65  130
Fibromyalgie massage     30  60  120
Bladgoud massage     65  95  155
Ezelinnenmassage     60  90  160
Drukpunt massage     40  65  130
 

 Therapieën Prijs voor 30 min. Prijs voor 60 min.
Oorkaarstherapie  30  60
Voetreflexologie  30 60
Fibromyalgie  Prijs 45 min = 45 60
Reiki  /  60
 LED-Therapie Prijs vanaf 10min.
PSIO-bril  Vanaf 10
LED-masker  Vanaf 10

 
 


 
 

  Arrangementen: Prijs: Tijd:
Scrubbing, 
pakking, massage (naar keuze)
Lichaam  70 90 min.
Cellulitis behandeling
  Behandelingen: 30 min. 60 min.
Cellulite bestaande uit:                         

 

afslankende massage + scrub + pakking

35  60

 


 

De Massages 

 

NIEUW! 
CUPPING – MASSAGE

 

 

Cupping massage is de ideale massage die nog meer verlichting en ontspanning brengt dan een relaxatie massage. Dankzij de siliconen cups, kan er heel diep in het weefsel gewerkt worden en kan je nog lang nagenieten van deze massage.
Stress zal wegsmelten als sneeuw  voor de zon!
De cups behandelen van in de diepte de (spier)weefsels en brengen jouw energiepeil weer in balans.
Heb je last van fibromyalgie, CVS, maag- en darmproblemen, slapeloosheid, hoofdpijn,… Dan is deze cuppingtherapie de perfecte manier om tot een diepe ontspanning te komen.
Let op: deze massage is niet geschikt als je zwanger bent, last heb van spataders, bij kanker en bij het innemen van bloedverdunners.

RELAXATIE MASSAGE

Tijdens een relaxatiemassage komt je geest terug in balans met je lichaam. Super relaxerend voor zowel de spieren als je geest. Even wegzinken en tot totale rust komen.

SPORT MASSAGE

Een sportmassage is veel actiever. Goed als passieve opwarming of als hulp bij het afvoeren van melkzuren. Even je spieren laten ontspannen na een zware inspanning of als deel van een trainingsprogramma.

QUATREMAINS MASSAGE

Waarom je niet eens laten verwennen door 2 masseurs tegelijkertijd?
4 handen die je hele lichaam onderdompelen in een pure oase van relaxatie. 
4 handen die in harmonie een ballet uitvoeren op je lichaam  met warme olie en aangepaste muziek. Een massage die je kunt voelen tot in iedere porie.  Dat is pas een manier om te ontstressen.

ZWANGERSCHAP MASSAGE

De intense verbondenheid met het prille, groeiende leven wordt tijdens de zwangerschap massage extra onderstreept. Niet alleen wordt de aanstaande moeder haar zwaar belaste gestel ontspannen en ondersteund. Ook is het een zeer goed middel om latere zwangerschapsstriemen te beperken. Maar het belangrijkste is de intimiteit van 2 verbonden lichamen die door de volledige ontspanning ook geestelijk zeer intens verbonden worden. Een zeer mooi moment om te genieten van je zwangerschap. Ook leren we de partner om een zwangerschap massage uit te voeren, wat zorgt voor een nog intensievere band voor het hele gezin.

JAPANSE HOOFD- EN NEK MASSAGE

Met duimen en vingers worden nek, schouders, gelaat en hoofd gemasseerd om tot een volledige ontspanning te komen. Maar ook om blokkades los te maken.

HOT STONE MASSAGE

Hot Stone massages worden gedaan met echte lavastenen, verwarmd en verspreid gebruikt over het hele lichaam. Laat de intense warmte van de stenen diep doordringen in je spieren.

HOT CHOCOLATE MASSAGE

Hot Chocolate is een prachtige massage om cadeau te krijgen bij Valentijn, Pasen of een andere gelegenheid. 
Maar ook buiten deze feestdagen kun je de weldoende eigenschappen van cacao via je huid opnemen.

KAARS MASSAGE

De kaarsen bestaan uit essentiële, voedende oliën  en zijn vrij van paraffine. 100% plantaardig.
Met zijn heerlijke geur geeft deze massage een zeer fijn gevoel en zorgt voor een zachte huid. Zeer goed voor een droge huid.

KRUIDENSTEMPELMASSAGE

Deze traditionele geneeskunde kan op verschillende manieren gebruikt worden. Zo kijken we naar wat jij precies nodig hebt om zo het meest gewenste effect te benaderen. Deze kruiden kunnen goed zijn tegen vermoeidheid, krachteloosheid en stress.
Ze zorgen voor een goede doorbloeding en een diepe ontspanning aan de spieren. Ook heffen ze de blokkades op die zeer diep gelegen kunnen zijn. De etherische geuren zorgen voor complete ontspanning door het gehele lichaam en geest.  

EDELSTEEN MASSAGE

Edelsteen massages zijn een eeuwenoude behandeling  waarbij de huid, chakra’s en meridiaan punten worden behandeld met warme edelstenen en etherische oliën.
Het effect van de massage is ontspannend en opladend. Stress wordt afgevoerd en nieuwe energie komt ervoor in de plaats. De massage werkt diep in op de spieren en het lichaam voert daarna gemakkelijker afvalstoffen af.
Met een edelsteen punt worden de energiepunten geprikkeld waardoor je weer energie opwekt in het lichaam. Opgelet, dit is een hele harde, stevige en vaste massage.
Een edelsteenmassage werkt rustgevend op je ziel en je lichaam.

DUO MASSAGE

Massages waarbij 2 personen synchroon gemasseerd worden, ook deze zitten evenwel standaard in het gamma.

OORKAARS THERAPIE

Een relaxerende therapie die inwerkt op de reflexzones en acupunctuurpunten rond de oorschelp.
De Hopi-oorkaars werkt lichaamszuiverend. Het schouweffect in de oorkaars en daarbij een trilling van de stijgende lucht geven een lichte massage aan het trommelvlies.

VOETREFLEXOLOGIE

Voetreflexologie is een voetreflex massage met als uitgangspunt dat onze organen, zenuwen en gewrichten terug te vinden zijn, of reflecteren, in onze voeten. Door het masseren van de voet en bepaalde delen waarin zich een blokkade bevindt wordt intussen op die plaats de doorstroming van de voet en het bijhorende orgaan gestimuleerd.

REIKI

Laat je leiden door de magie en weldoening van Reiki en ontdek een hele nieuwe wereld.

ARRANGEMENTEN

Bij een arrangement gaan we verder dan een massage, bijvoorbeeld doen we dit in combinatie met een gelaatsverzorging, een scrubbing en pakking.  Door de scrub worden oude huidcellen weg gescrubd, daarna met een pakking wordt de huid weer helemaal opgefrist en terug voorzien van de verloren elementen.

Boek Hier!

Opleidingen en Workshops