Massages

 
Massages, de kunst van verwennerij!
Reserveer tijdig Uw massages per mail via [email protected] of telefonisch op 011/60.53.76. Je kan ook boeken via de Boek Hier knop, duo-behandelingen NOG niet mogelijk via de knop.
 
Rekening houdend met vijf minuten uitkleed tijd en vijf minuten aankleed tijd.
 Massages 30 min. 60 min. 120 min.
Relaxatie  30  60  120
Sport  30 60  120
Zwangerschap  30  60  120
Edelsteen  60  90  160
Japanse hoofd en nek  30  60
Hot stone  30  60  120
Hot chocolate 40 65  130
Kaars  55  85  155
Quatremains  60  120  240
Duo massage  60 120  240
Honing 60  90  160

Oorkaars massages

  Therapieën
30 min.
60 min.
120 min.

Oorkaarstherapie
30
60

Voetreflexologie
 30
 60

Reiki
/
 60
/

Lichttherapie
Vanaf  10 

  Arrangementen:
Scrubbing, 
pakking, massage (naar keuze)
Lichaam  70 1,5 u

 

  Behandelingen: 30 min. 60 min.
Cellulite bestaande uit:             

afslankende massage + scrub + pakking

35  60

De Massages 

 

RELAXATIE MASSAGE

Tijdens een relaxatiemassage komt je geest terug in balans met je lichaam. Superrelaxerend voor zowel de spieren als je geest. Even wegzinken en tot totale rust komen.

SPORT MASSAGE

Een sportmassage is veel actiever. Goed als passieve opwarming of als hulp bij het afvoeren van melkzuren. Even je spieren laten ontspannen na een zware inspanning of als deel van een trainingsprogramma.

QUATREMAINS MASSAGE

Waarom je niet eens laten verwennen door 2 masseurs tegelijkertijd?
4 handen die je hele lichaam onderdompelen in een pure oase van relaxatie. 
4 handen die in harmonie een ballet uitvoeren op je lichaam  met warme olie en aangepaste muziek. Een massage die je kunt voelen tot in iedere porie.  Dat is pas een manier om te ontstressen.

ZWANGERSCHAP MASSAGE

De intense verbondenheid met het prille, groeiende leven wordt tijdens de zwangerschap massage extra onderstreept. Niet alleen wordt de aanstaande moeder haar zwaar belaste gestel ontspannen en ondersteund. Ook is het een zeer goed middel om latere zwangerschapstriemen te beperken. Maar het belangrijkste is de intimiteit van 2 verbonden lichamen die door de volledige ontspanning ook geestelijk zeer intens verbonden worden. Een zeer mooi moment om te genieten van je zwangerschap. Ook leren we de partner om een zwangerschap massage uit te voeren, wat zorgt voor een nog intensievere band voor het hele gezin.

JAPANSE HOOFD- EN NEK MASSAGE

Met duimen en vingers worden nek, schouders, gelaat en hoofd gemasseerd om tot een volledige ontspanning te komen. Maar ook om blokkades los te maken.

HOT STONE MASSAGE

Hot Stone massages worden gedaan met echte lavastenen, verwarmd en verspreid gebruikt over het hele lichaam. Laat de intense warmte van de stenen diep doordringen in je spieren.

HOT CHOCOLATE MASSAGE

Hot Chocolate is een prachtige massage om cadeau te krijgen bij Valentijn, Pasen of een andere gelegenheid. 
Maar ook buiten deze feestdagen kun je de weldoende eigenschappen van cacao via je huid opnemen.

KAARS MASSAGE

De kaarsen bestaan uit essentiële, voedende oliën  en zijn vrij van paraffine. 100% plantaardig.
Met zijn heerlijke geur geeft deze massage een zeer fijn gevoel en zorgt voor een zachte huid. Zeer goed voor een droge huid.

KRUIDENSTEMPELMASSAGE


 

EDELSTEEN MASSAGE

Edelsteen massages zijn een eeuwenoude behandeling  waarbij de huid, chakra’s en meridiaan punten worden behandeld met warme edelstenen en etherische oliën.
Het effect van de massage is ontspannend en opladend. Stress wordt afgevoerd en nieuwe energie komt ervoor in de plaats. De massage werkt diep in op de spieren en het lichaam voert daarna gemakkelijker afvalstoffen af.
Met een edelsteen punt worden de energiepunten geprikkeld waardoor je weer energie opwekt in het lichaam. Opgelet, dit is een hele harde, stevige en vaste massage.
Een edelsteenmassage werkt rustgevend op je ziel en je lichaam.

DUO MASSAGE

Ook massages waarbij 2 personen synchroon gemasseerd worden zitten standaard in het gamma.


 

OORKAARS THERAPIE

Een relaxerende therapie die inwerkt op reflexzones en acupunctuurpunten rond de oorschelp.
De Hopi-oorkaars werkt lichaamszuiverend. Het schouweffect in de oorkaars en een trilling van de stijgende lucht geven een lichte massage aan het trommelvlies.

VOETREFLEXOLOGIE

Voetreflexologie is een voetreflex massage met als uitgangspunt dat onze organen, zenuwen en gewrichten terug te vinden zijn, of reflecteren, in onze voeten. Door het masseren van de voet en bepaalde delen waarin zich een blokkade bevindt, wordt op die plaats de doorstroming van de voet en het bijhorende orgaan gestimuleerd.


REIKI

Laat je leiden door de magie en weldoening van Reiki en ontdek een hele nieuwe wereld.

ARRANGEMENTEN

Bij een arrangement gaan we verder dan een massage, dit doen we in combinatie met een gelaatsverzorging, een scrubbing en pakking.  Door de scrub worden oude huidcellen weg gescrubd en met een pakking wordt de huid weer helemaal opgefrist en terug voorzien van de verloren elementen.

Boek Hier!

Opleidingen en Workshops