Nieuwtjes

Het Top Team!

Blue Sage

Aan al onze klanten die geholpen hebben om dit waar te maken.. We danken jullie met heel ons hart en ziel! 

 

Onze dames werken altijd uiterst hard om jullie wensen te mogen vervullen.
En door jullie waardering en het extra fooi die ze soms mogen ontvangen hebben we hierdoor samen gespaard om zo een geweldige uitstap te kunnen maken. Het extra fooi komt in de spaar-uil aan de balie terecht en nu konden we naar Bobbiejaanland gaan!

Het was een super leuke ervaring en met Het Top Team die we nu mogen hebben, een uiterst leuke teambuilding. Zo zijn wij en de dames jullie zeer dankbeer dat we dit hebben kunnen realiseren. 
Met veel plezier delen we dan enkele momenten van vreugde met jullie. 

Eén van de leuke opdrachten is dat we met elkaars voornamen een leuk Halloween verhaaltje hebben kunnen maken. Deze vind je hieronder

[one_third][/one_third]

 

[two_third][/two_third]

[one_third][/one_third]

[two_third][/two_third]

Dit is het verhaal van Kaylee, Nérine en Las.. 

De Yellow heks had haar concurrenten verblind door het maken van een revolutionair brouwsel in haar ketel.
Dit had ze gedaan onder begeleiding van haar zwarte kat, Chrissy, die haar altijd bijstond als ze nieuwe ervaringen wou opdoen.
Ze had een lange neushaar van Las er in gestrooid, wat eigeel uit Nérine haar oor en tenslotte, de iris uit Kaylee haar oogbal.

Geduldig had ze gewacht totdat een dikke spin de deur kwam langs gekropen om het als laatste ingrediënt in het brouwsel te doen. Toen was het klaar!
Ze had het in een glas gegoten en nam er een grootte slok van. Maar lekker was het zeker niet..
Het had precies zoals rauwe lever gesmaakt, maar wie mooi wilt zijn, zal er altijd iets voorover moeten hebben.

Eens het brouwsel onder haar kiezen was doorgesijpeld, veranderde ze in de prinses van Blue Sage. Ze had ware schoonheid uitgestraald.
Haar concurrenten keken één voor één naar haar op, want iedereen wilt nu zo een schoonheids-prinsens zijn als de Yellow Heks van Blue Sage.