Nieuwtjes

De oplossing voor de veel te zwoele slapeloze nachten is er!!!

Blue Sage

Ook zo een last van die slapeloze nachten door de drukkende warmte? Met zoemende insecten rond de oren. Muggenbeten die door het zweten nog meer jeuken en beginnen te ontsteken. Nochtans is er een eenvoudige en zeer efficiënte oplossing.

De Ice Cold Gel van Révvi.
Deze Gel is ontwikkeld om sportblessures meteen af te koelen omdat er vaak geen ijs in de buurt is als je je enkel bijvoorbeeld omslaat. Ter vervanging van het ijszakje dus.
Bij mij staat het al lang op het nachtkasje omdat het enorm verlichtend werkt als ik last heb van mijn gewrichten (enkels bijvoorbeeld).

Maar na weer een slapeloze nacht door de hitte dacht ik, waarom niet eens goed insmeren met Ice Cold Gel om dat overgekookte gevoel naar beneden te halen. Na het aanbrengen van de Ice Cold Gel op armen, benen en in de nek daalde de gevoelstemparatuur onmiddellijk van oververhit naar koud. Maar niet te koud. Het overdreven zweten was snel gedaan. Wat het jeukerige gevoel van de vele muggenbeten zeker ten goede kwam. Maar door de munt die hierin verwerkt is werkte het ook verlichtend op de jeuk en deze was al snel verdwenen.

De munt en het vleugje eucalyptus die hierin verwerkt zijn zorgen bovendien voor een desinfecterend effect op de reeds opengekrabde beten. De dag nadien was ook dat al een stuk beter.
Door de eucalyptus in de Ice  Cold Gel heb ik bovendien een hele nacht geen last gehad van muggen.
De munt en de eucalyptus hebben dan ook nog eens een bijkomend positief effect op de luchtwegen.

Kortom eindelijk nog eens een zalige nachtrust en uitgerust wakker worden. En dat allemaal door de Ice Cold Gel te smeren. Je kan deze Gel krijgen in een klein tubetje voor 2€ voor als je het niet gelooft en zelf eerst eens wil proberen. Je hebt ook een grotere verpakking van 100ml voor 9.95€ of een nog grote verpakking van 250 ml voor 19.95€.

Geen slapeloze nachten meer door de hoge temperatuur. Geen hinderlijke ventilatoren. Geen airco die op je adem pakt. Geen hoge energierekening. Weg muggen en de jeuk. En je laat geen zware ecologische voetprint achter. Ach ja, we zouden bijna vergeten te zeggen dat het ook helpt bij sportblessures.

Wil je dit reddingsmiddel in huis halen? Je kan hiervoor terecht in onze winkel Dorpsstraat 20 Houthalen. Probeer het en overtuig jezelf.