WORKSHOP VISAGIE DAG MAKE-UP

Workshop visagie dag make-up                                                                  

De eerste stap naar een naturelle look is hydratatie. Vooraleer je make-up aanbrengt, moet je je gezicht voeden met een crème…

Dit is één van de vele weetjes die je moet weten om een geslaagde dag make-up aan te brengen. Maar er zijn nog zoveel tips meer die je kan leren tijdens deze workshop.

Wie heeft jou leren make-up aanbrengen? Vaak leer je het van je moeder of van je vriendinnen, of heb je zelf alles moeten leren. Vaak kan je je dag make-up met enkele simpele handelingen naar een hoger niveau tillen. En wie wil nu niet dat de make-up die je aanbrengt zorgt voor een nog beter resultaat?

Maak even tijd in je agenda om in 2 uurtjes te leren hoe jij bij jezelf een dag make-up kunt aanbrengen die je er nog beter doet uitzien op jouw manier. Bescheiden of wat opvallender. Er zijn zoveel tips die je hierbij kunnen helpen.

Kom alleen of met vriendinnen of familie. We maken er gegarandeerd een gezellig moment van. Opgelet: maximaal 5 personen per workshop.

Komt de datum niet uit of wil je zelf een specifieke datum voorstellen? Heb je een feestje of wil je een avond gaan stappen met de vriendinnen? Vrijgezellenavond? Niets zo leuk dan eerst even een workshop make-up meepikken. Stuur ons een mailtje en we kijken of de agenda het toelaat om jouw datum in te lassen. [email protected]

 

Workshop
Visagie dag make-up                       
Lesuren                                     2    
Voorkennis nodig?                 Neen
Lesgeld                                      30€
Materialen mee te brengen  Neen
Volgende cursus                  

Inschrijven                              Klik hier
Hou mij op de hoogte           Klik hier