Nieuw: Gelaatsverzorgingskaart 2019

De oplossing voor de veel te zwoele slapeloze nachten is er!!!
juni 26, 2019
Révvi Intense Hot Gel – verwarmt & beschermt
maart 19, 2019

Na het enthousiasme over de massage-kaart (meer info klik hier) is er nu ook de Gelaatsverzorgingskaart. En ja hoor, ook hier doe je een mooi voordeel mee.

Met het mooie weer dat er aankomt is het fijn om er ook zelf stralend uit te zien. Maar zeker zo belangrijk is om er gezond en stralend te “blijven” uitzien. Als je je huid voedt met de juiste elementen en goed verzorgt en beschermt blijf ook jij stralen.

Met de Gelaatsverzorgingskaart kan je nu op een extra voordelige manier je programma voor de komende 5 maanden vastleggen.  Behandelingen nu voor de prijs van 4.

Nu kan je dus een Gelaatsverzorgingskaart aanvragen. Prijs is 300€. Hiermee kan U de komende 5 maanden een gelaatsverzorging krijgen met een normale waarde van 75€. De 5de beurt is dus GRATIS.

De eerste keer wordt er tijd gemaakt voor een uitvoerige computeranalyse van de huid. De huid wordt op verschillende plaatsen gescand en de computer analyseert welk huidtype U heeft en wat de specifieke behoeften van Uw huid zijn. Aan de hand van deze analyse stellen onze specialisten een behandelingsplan samen op basis van ervaring en eventueel Uw eigen specifieke wensen.
De voorgestelde producten hebben een zeer sterk liftende werking. Ook de rimpeltjes aan de ogen worden aangepakt met een direct resultaat.

U krijgt dan deze behandeling die op Uw maat gemaakt is. U gaat onmiddellijk resultaat zien en voelen. Zo legt U de ideale basis voor een prachtige uitstraling. Die glimlach die Uw uitstraling nog mooier gaat maken zal snel verschijnen. Bovendien werkt de gelaatsverzorging zeer relaxerend.

Bij de daaropvolgende behandelingen wordt met het oog bekeken hoe de huid evolueert. Indien dit gewenst is wordt er een nieuwe computeranalyse gemaakt. Zo zijn we zeker dat U al de 5 opeenvolgende behandelingen de meest ideale verzorging krijgt.

Bovendien wordt er na de analyse een verzorgingsplan voorgesteld zodat U ook thuis de verzorging verder kunt zetten. U kan dan deze producten, geselecteerd voor Uw huidsituatie, bekomen in onze winkel.

Nu met de Gelaatsverzorgingskaart krijgt U dus 20% korting, de vijfde behandeling dus gratis. We stellen nu 50 kaarten beschikbaar. Zo kunnen we de beste service blijven garanderen.

Wil jij de komende 5 maanden genieten van een gelaatsverzorging op jouw maat zodat je heel de zomer blijft schitteren maar ook de sensatie kunt ervaren van een gezonde, verzorgde huid? Bestel dan nu 1 van de 50 beschikbare kaarten. Stuur een mailtje naar [email protected] , doe een telefoontje naar 011/60.53.76 of spring eens binnen in onze studio in de Dorpsstraat 20 in Houthalen. Maar zorg er vooral voor dat je op tijd je kaart reserveert.

Samen op naar een stralende zomer met een gezonde en beschermde huid.