Moederdag, zondag 9 mei

Perfect lashes & brows serum (perfecte wimpers en wenkbrauwen serum)
mei 1, 2021
Nieuw exclusief bij Blue Sage: FilSuisse The New Art of Skin Care
april 10, 2021

Gezien de omstandigheden is komende Moederdag meer dan ooit een dag om moeders overduidelijk onze waardering te tonen.

Als rots in de branding in moeilijke tijden hebben ze weer eens te meer getoond de cement van ons gezin te zijn.
Vorig jaar hebben ze ons op de valreep de mogelijkheid ontnomen om onze moeders te overstelpen met cadeautjes.

Dit jaar verwennen ze dan maar dubbel zo hard. 😉 

Om jullie te helpen bij het kiezen van een juist cadeautje dat waardering zeker zal uitstralen hebben we een aantal suggesties voor jullie klaar gemaakt:

 • Luxe-enveloppe met 5 probeer-geurtjes (40€) + parfum naar keuze (100ml).
  Zo kunnen ze kiezen welke Eau de Parfum hun voorkeur wegdraagt. Want in deze luxe-enveloppe zit ook een waardebon voor een 100ml flesje Eau de Parfum van zeer hoogwaardige kwaliteit. Deze bon kunnen ze nadien inruilen bij Blue Sage voor de Eau de Parfum van hun keuze.
  De extra probeertjes gaan ook nog mee om van te genieten!

 

40€

Mail!

 • Luxe-box met 10 probeer-geurtjes (50€) +parfum naar keuze (100ml).
  In een echt mooie box zitten dan maar liefst 10 probeer-geurtjes van de meest populaire Eau de Parfums van Evora én een waardebon voor een 100ml flesje Eau de Parfum van zeer hoogwaardige kwaliteit. Een pracht-cadeau om af te geven.

 

50€

 

 • Gelaatsverzorging bij Blue Sage en een pakket van de razend populaire FilSuisse gelaatsverzorgingsdoekjes (135€). Zo kan ze bij Blue Sage komen genieten van een luxe-gelaatsverzorging van 60 minuten en krijgt ze een pakket van 28 gelaatsverzorgingsdoekjes mee om thuis de verzorging zelf verder te zetten. Ze zal je zeer dankbaar zijn voor het resultaat en stralen als nooit tevoren. “Wat is FilSuisse precies?” Deze informatie vind je hier

135€

Mail!

 • Gelaatsverzorging bij Blue Sage en een pakket van de razend populaire FilSuisse gelaatsverzorgingsdoekjes en een Pure Eye Intense (175€). In dit pakket zit er nog een extra Pure Eye intense crème. Deze zorgt er voor dat kraaienpootjes verdwijnen, dat eventuele wallen onder de ogen wegtrekken en dat diepere rimpels minder diep liggen of zelfs helemaal wegtrekken. Een cadeau waar iedere dag opnieuw dankbaar gebruik van zal gemaakt worden.

175€

 

 • Gelaatsverzorging bij Blue Sage en een pakket van de razend populaire FilSuisse gelaatsverzorgingsdoekjes en een Pure Eye Intense en nog een gelaatsverzorging bij Blue Sage (250€). Een gelaatsverzorging van 60 minuten bij Blue Sage is op zich al pure verwennerij. Dit uitgebreid met een 28 dagen kuur met de verzorgingsdoekjes en dan nog eens ondersteund door de Pure Eye voor de lokale behandeling. En dan nog een gelaatsverzorging van 60 minuten extra. Dit is een cadeau waarbij je zoveel ontspanning en verzorging geeft, zeker nu we al een jaar met ons mondmasker rondlopen, dat het ten zeerste aanvaard zal worden als blijk van waardering. Na deze tweede gelaatsverzorging kunnen we ook nog eens samen het bekomen resultaat bekijken van deze kuur en eventueel zeer persoonlijk bijsturen. Zo kan ze nog langer genieten van je cadeau en zal ze je zeer dankbaar blijven voor wat je haar hebt leren kennen.

250€

Mail!

Onze moeders hebben zich vaak weggecijferd voor ons. Menig rimpeltje in hun gelaat heeft wellicht zijn oorsprong bij de zorgen voor haar kinderen. Nu moedernatuur een helpend handje kan gebruiken om een zichtbare ondersteuning te geven aan een jeugdige uitstraling heb jij de kans om jouw moeder op de juiste weg te zetten met een verwenpartij die ze zeker verdient. En wellicht zal het ons lukken om weer enkele rimpeltjes glad te strijken.

Je kan één van deze pakketjes bestellen door een mailtje te sturen naar [email protected] . Dan maken we een gepersonaliseerd pakketje klaar dat je kan afhalen op een afgesproken moment. Zo zal jij pronkend kunnen klaarstaan op deze Moederdag om je moeder te bedanken voor al die momenten dat zij klaarstond voor jou.

Geef best tijdig je bestelling door. Dan kunnen we dit mooi voorbereiden en sluiten we onaangename verrassingen uit.