Het ultieme verwenmoment!

Blue Sage op verlof! Of dat je zou je toch denken hé..
augustus 13, 2021
Stunt van de week!
augustus 2, 2021
Cleopatra

Het Cleopatra-arrangementIn de loop van de geschiedenis zijn er enkele iconische schoonheden geweest die zeer tot de verbeelding spreken. Zo is Cleopatra haar schoonheid spreekwoordelijk gebleven. Maar ook Sissi werd zo geroemd voor haar schoonheid dat er verschillende films aan haar gewijd zijn en zelfs een heus Sissi-museum.

Deze wonderbaarlijke schoonheden hadden zeker één ding gemeen:
hun overtuiging dat ze hun schoonheid te danken hadden aan ezelinnenmelk. Cleopatra is er voor gekend dat ze iedere dag een bad nam in ezelinnenmelk. Ze ging zelfs zo ver dat ze op verre verplaatsingen steevast een kudde ezelinnen meenam om zo beschikking te hebben over voldoende melk voor haar bad. In deze moderne tijd zou dit wat problemen opleveren, maar gelukkig zijn er nu moderne oplossingen waarvan ook jij kan profiteren om te genieten van de fantastische eigenschappen van ezelinnenmelk.

Er zijn verschillende ezel-boerderijen die zich hebben toegelegd op het winnen van ezelinnenmelk, met zeer veel respect voor de dieren en hun natuurlijke bijdrage. Deze ezelinnen worden behandeld als ware keizerinnen. Hun melk wordt verzameld op zeer diervriendelijke manier. De melk wordt behandeld met zeer veel respect en verwerkt tot producten van zeer hoogstaande kwaliteit die zeker een meerwaarde vormen voor je lichaamsverzorging.

En het is op basis van deze kwalitatief hoogwaardige producten dat we een arrangement hebben samengesteld waarmee we je even Cleopatra laten voelen. Of Sissi als je dat verkiest. Met dit arrangement bezorgen we je lichaam ook de werkzame voedingsstoffen van de ezelinnenmelk zodat je ook de uitstraling krijgt van een keizerin en je huid ongelofelijk zacht aanvoelt.

cleopatra2

Dit 4 uur durend arrangement bestaat uit:


- Een scrub van de rug, armen en benen met Rode zeezout uit Egypte

- Een scrub van het gelaat met een Aloë Vera Mint ice peeling

- Een pakking van de rug met Dode Zee klei uit Jordanië, verbeterd met Ezelinnenlotion die wordt afgenomen met een ezelinnenmelk zeep met toevoeging van netels

- Een relaxatie-massage van het hele lichaam met ezelinnenmelk lotion

- Een luxe-gelaatsverzorging met kruidenmasker en hoogfrequentieapparaat op basis van ezelinnenmelk bestaande uit onder meer:

o Dieptereiniging van het gelaat
o Peeling
o Modeleren van de wenkbrauwen
o Indien nodig ontharen gelaat
o Verwijderen eventuele mee-eters
o Gelaatsmassage
o Lifting gelaat
o Toevoegen voedingsstoffen voor de huid naargelang het huidtype
o Kruidenmasker
o Met behulp van het hoogfrequentieapparaat diepliggende rimpels omhoog halen
o Verzorgende gelaatscrème op basis van ezelinnenmelk
o Puur liftende oogcrème met botox-effect
o Gebruik van serumconcentraat naargelang het huidtype: Hyaluron, Argan olie en/of collageen
o Behandeling van het decolleté
o Schoudernekmassage

- Egyptische voet en beenmassage met een extra touch


Dit 4 uur durende arrangement op basis van ezelinnenmelk en andere hoogwaardige producten komt normaal op 360€.
In de vorm van dit Cleopatra-arrangement geniet je van 110€ korting.
Voor 250€ kan je wegdromen naar dit Cleopatra-moment en je even een keizerin wanen.

Je kan dit arrangement reserveren voor jezelf of als duo voor jou en je partner of samen met een vriendin. We kunnen tot 4 personen gelijktijdig een Cleopatra-arrangement aanbieden.

Reserveren kan je telefonisch 011 60 53 76 of via mail [email protected] (druk op de knop!). Je kan ook reserveren aan de balie in onze winkel Dorpsstraat 20/2 Houthalen.

We kijken er naar uit je binnenkort te mogen verwennen!

Cleopatra