Braderie Houthalen Centrum – vrijdag 31 mei + zaterdag 1 + zondag 2 juni

Stunt van de week: Japanse hoofd-nekmassage met lichttherapie
juni 1, 2019
Bestel nu je massage-kaart voor vaderdag
mei 28, 2019

Révvi verzorgingsproducten 3 halen 2 betalen
Aanbiedingen voor nagelstylisten

Het wordt een stralend weekend. Ideaal weer voor de braderie in Houthalen Centrum dit weekend.  Vrijdag, zaterdag en zondag (14 tot 18 uur) staan ook wij met een kraampje aan de straat. En er zijn talrijke promoties.

Dat een massage bij Blue Sage een zaligheid is, dat is ondertussen al bij velen geweten. Dit is uiteraard te danken aan de ervaren en goed opgeleide dames die steeds met een glimlach klaar staan. Maar ook omdat we gebruik maken van de topproducten van Révvi.

Révvi staat voor kwalitatief hoogstaande massage en verzorgingsproducten voor professioneel gebruik maar is eigenlijk ook onmisbaar voor iedereen die aan sport doet. Ook voor huis-tuin-en-keuken-gebruik heeft Révvi verschillende producten. Op onze website www.BlueSage.be vind je meer uitleg over de producten of klik hier voor een directe link naar de webshop voor al de details.

Tijdens de Braderie kan je nu je slag slaan met Révvi. Voor al de producten van Révvi telt (enkel) tijdens de Braderie 3 halen 2 betalen. Als je dus 2 producten van hetzelfde volume neemt krijg je een derde er gratis bovenop.
En dit geldt voor al de producten van Révvi. Zowel de helende gels, massage olie, sportspray en verzorgingsbalsems. Prijzen van 2€ of 9.95€ of 19.95€ voor Fresh Feet, Ice Cold Gel, Intense Hot Gel of voor de sporters Fast Recovery Gel.
Tijdens de Braderie op zondag zullen er ook doorlopend demonstraties zijn.

Voor de nagelstylistes:
Ook voor de nagelstylistes zijn er koopjes te doen. LeChat Gel Polishes met GRATIS nagellak in dezelfde kleur vanaf 9.95€.

Maar de absolute klapper is de Powder 3in1 (dipping powder) 42 gram: normale prijs 23.99€ nu aan 6€ op de powder in voorraad en enkel tijdens de Braderie. OP = OP

De 3in1 Dipping Powder kan toegepast worden met Gel, Acryl en lijm. De powder lost op in de Gel en kleurt heel de nagel waardoor je geen extra kleurlaag hoeft te zetten. Dit is de opkomende trend van het afgelopen jaar.

Dus het is zeker de moeite om met het mooie weer even over de Braderie te wandelen en halt te houden aan Blue Sage. We zien jullie graag komen. 😊