Nu kan je de Nail Art van de Gel Polish in verschillende niveaus volgen. Toegankelijk voor personen zonder ervaring tot professionals, met andere woorden: voor iedereen met interesse. Stap voor stap wordt alles uitgelegd en aangeleerd.

Je begint met het starters niveau, dit is voor iemand zonder ervaring met Nail Art.
In dit level leer je de basistechnieken om verschillende ontwerpen te maken met Gel Polish en dit op een snelle en efficiënte manier. Stap per stap wordt het maken van een leuke design uitgelegd.

Heb je de basis workshop Gel Polish Nail Art voltooid? Dan kan je al meteen het volgende niveau volgen. Nadien kan je uitgroeien naar het prof niveau. Hier leer je Mood Gel Polish te verwerken in Nail Art en zo een geweldig mooi ontwerp te creëren met een speciaal effect bij warmte en koude.

Leer tijdens het kunst niveau hoe je een ingewikkelde tekening maakt met gebruik van verschillende technieken en materialen.

Specialiseer je in Nail Art tijdens het master niveau. Je leert een sublieme Nail Art te maken met verschillende effecten en designs. Hier leer je hoe je een tekening uit elkaar haalt, het ziet en terug in elkaar stopt op de nagel. Hier dien je ook voorbeelden van behangpapier of stofdesigns mee te brengen.

Workshop Gel Polish nail art in verschillende niveau’s

Je dient telkens zelf enkele materialen mee te brengen zoals je basis materiaal, tips en je gelpenseel. Deze kan je ook aankopen in onze winkel.
Voor deze workshops heb je geen model nodig.

Workshop
Gel polish nail art in verschillende niveaus           
Lesuren                                     
Voorkennis nodig?                 Neen
Lesgeld                                    
Materialen mee te brengen   Basismateriaal (primer, base, top en cleanser), tips en gelpenseel. 
Volgende cursus                               
                                                 

Inschrijven                              Klik hier
Hou mij op de hoogte           Klik hier