OPLEIDING NAGELSTYLISTE GEL

Christel Audenaerd

Cursus Nagelstyling ChristelAl bijna 10 jaar verzorgt Christel voor Blue Sage de opleidingen Nagelstyliste. Letterlijk honderden dames en ook enkele heren zetten met Christel hun eerste stappen in de nagelwereld. Doordat de groepjes bewust klein gehouden worden (maximaal 10 studenten per les) is er gegarandeerd voldoende aandacht voor iedere student.
 
Omdat het inoefenen vande geleerde technieken zo verschillend is voor iedere student geven wij er de voorkeur aan om je thuis in je vertrouwde omgeving te laten oefenen. Dan kan je oefenen aan je eigen tempo en zonder teveel blikken die over je schouder mee loeren en je zenuwachtig maken. Ben je een ijverige student, dan oefen je veel. Zo word je niet negatief beïnvloed omdat je zelf wat langzamer of juist wat sneller bent. Les op jouw maat dus.
Bovendien kruipen in het oefenen veel uren. Doordat je thuis oefent kunnen we de prijs van de cursus aanzienlijk drukken. Zo hebben we meer tijd om aandacht te geven aan de werkelijk belangrijke punten.
 
In de volgende les worden de geleerde technieken besproken en worden eventuele problemen die je tijdens het oefenen bent tegengekomen besproken en opgelost. Er zijn ook verschillende oefenmomenten waar je onder begeleiding kan oefenen. Deze oefenlessen zijn gratis en kan je zo vaak volgen als je wenst. Deze uren worden niet meegerekend in de cursus.
 
Zo hebben we, gebaseerd op jarenlange ervaring, een cursus kunnen uitwerken die prijstechnisch zeer verantwoord is en technisch zo compleet dat je na de cursus onmiddellijk aan de slag kan als nagelstyliste.
 
De afgelopen jaren heeft er een ware revolutie plaats gevonden in het nagelwereldje. Gel Polish heeft stormenderhand de nagelwereld veroverd. LeChat lag als bedenker van een grote verbetering aan de basis van deze omwenteling. Gel Polish heeft de nagelwereld veel toegankelijker gemaakt voor een heel grote groep kandidaat nagelstylistes. Gel Polish is dan ook een gemakkelijke formule die veel mogelijkheden geeft.
 
Alleen heb je voor Gel Polish als basis een goede nagel nodig. Je kunt Gel Polish aanbrengen op de natuurnagel die eventueel in lengte en vorm bijgewerkt is. Maar het is niet eenvoudig om met Gel Polish te verlengen of de vorm aan te passen verder dan de natuurlijke nagel. Dit blijft het terrein van een nagelstyliste. Zodra lengte of vorm dient aangepast te worden doet men dus best beroep op een nagelstyliste. En daar dient deze cursus voor.
 
Er zijn onnoemlijk veel producten en merken voor nagelstyling. Er zijn een hele hoop nagelstylistes. Je kunt op diverse plaatsen cursussen volgen. Het aantal goede producten, goede nagelstylistes en goede docenten is echter veel kleiner.
Voor de producten die we gebruiken voor de nagelstyling hebben we gekozen voor de nagelproducten van LeChat. Eén van de grootste producenten op wereldvlak. En dat word je niet zomaar. LeChat heeft een groot gamma aan kwalitatieve nagelproducten waarbij je iedere klant een aangepast oplossing kan bieden. Bovendien is LeChat gekend voor zijn vernieuwende ideeën. Zo heeft LeChat al voor menige revolutie gezorgd in het nagelwereldje. En de nieuwe generatie producten staan al klaar. Blue Sage is exclusief invoerder voor de Benelux voor de nagelproducten van LeChat. Via een netwerk van verdeelpunten brengen we de producten van LeChat zo dicht mogelijk bij de nagelstyliste.Cursus Nagelstyling
 
Belangrijk bij je keuze van cursus is wie je docente wordt. Is dit iemand die kan bogen op ervaring? Zelf een succesrijk salon heeft? Je ervaring kan overdragen? Nagelstyliste is een vak waarbij veel handwerk komt kijken. Het is evident dat een puur theoretische cursus hier niet volstaat.
De lessen nagelstyling bij Blue Sage worden gegeven door Christel Audenaerd, of onder haar persoonlijke begeleiding. Christel is een nagelstyliste die gekend is in binnen en buitenland. Regelmatig geeft ze demonstraties in het buitenland, is ze te zien op TV of te horen op de radio. Je komt haar en haar creaties ook regelmatig tegen in tijdschriften. Onlangs bracht ze haar boek “What a Wonderful Nail World” uit. Christel is gekend als een zeer gedreven lesgeefster met ruime ervaring die je op korte termijn veel kennis kan overdragen. Haar grote specialiteit zijn nageltjes die mooi en creatief zijn, maar perfect geplaatst kunnen worden in het salon. Bij Christel ben je in goede handen.
 
Wij werken niet met opleidingscheques of KMO-cheques. We hebben hier verschillende redenen voor. Maar als je alles goed vergelijkt zal je merken dat je zelfs zonder deze cheques voordeel doet.