Boek hier je afspraak met een voucher

Heb je een voucher gekocht of gekregen van Social Deal, Groupon, .... of heb je een cadeaubox? 

Klik hier om op een eenvoudige manier een afspraak te maken. 

Vraag nu je GRATIS LeChat BeNeLux Profi-Card aan

LeChat BeNeLux Profi-Card
Vraag nu je GRATIS LeChat BeNeLux Profi-Card aan en geniet het hele jaar door van beursprijzen op de nagelproducten van LeChat. En dit zonder vaste aankoopverplichtingen.

Wie komt in aanmerking voor de  LeChat BeNeLux Profi-Card. Iedereen die professioneel bezig is met het plaatsen en verzorgen van nagels en studenten die in deze richting aan het leren zijn. Ben je nagelstyliste, schoonheidsspecialiste, pedicure of student in deze richting, dan kan je deze kaart aanvragen. Beschik je over een BTW-nummer, dan is het heel duidelijk. Kan je een diploma, getuigschrift of certificaat voorleggen uit deze richting en/of kan je tonen dat je actief bent in deze sector, dan is onze kaart ook iets voor jou. Een website of FaceBook-pagina kan ook al veel vertellen.Je kan je aanvraag indienen via een verdeler in je buurt of via onze website www.bluesage.be . Eens we je aanvraagformulier hebben ontvangen en hebben nagekeken of je in aanmerking komt voor de kaart wordt hij klaargemaakt voor jou. Je wordt dan verwittigd dat je deze kan afhalen bij je verdeler in je buurt. Vanaf dan geniet je van aanzienlijke kortingen. Altijd mooi meegenomen.

Heb je nog vragen over de kaart, stuur dan een mailtje naar info@bluesage.be . En vooral … bezorg ons je aanvraag zo snel mogelijk zodat je meteen kan genieten van de kortingen.

Klik hier om naar het aanvraagformulier voor studenten te gaan.

Klik hier om naar het aanvraagformulier voor professionals te gaan.


LeChat BeNeLux Profi-Card

Share/Save