Nieuw: nu ook bij Blue Sage “Laserontharing”

Vanaf nu kan je bij Blue Sage ook terecht voor laserontharing. Voor het permanent verwijderen van haartjes in bepaalde zones hebben we gekozen voor één van de beste partners op de markt: Laserontaring.one. Zij maken gebruik van zeer goed opgeleide professionals. Het toestel waarmee gewerkt wordt is het beste dat de markt kan bieden op dit ogenblik.

Bij Blue Sage beginnen we deze behandelingen op woensdag 21/11 van 15-18u en zaterdag 1/12 van 10-18u. Wij hebben de mogelijkheid voor een intakegesprek  waarvoor je op voorhand een afspraak dient te maken. Het intakegesprek zal tijdens de 1e behandeling gebeuren door een medewerker van laserontharing.one, zo kan je een zo goed mogelijk gepersonaliseerd behandelingsplan bekomen.

Inschrijven doe je door een mailtje naar [email protected] of bellen naar 011/60.53.76.

Voor een overzicht van de prijzen: klik hier.

Wat is laserontharing?
Een laserbehandeling is enkel effectief tijdens de anagene fase (groeifase), Via het handstuk wordt een laserpuls aan de te behandelen zone blootgesteld. Deze laserpuls zal via het lichaamseigen melanine (organisch pigment in de huid) opgenomen worden tot in de kern van het haarzakje, waardoor deze wordt opgewarmd en vernietigd. Het lasertoestel behandelt tegelijkertijd meerdere haartjes en dus kunnen de grootste lichaamszones snel en effectief worden aangepakt.

Dankzij de Chill Tip technologie van de laser beschermt het de omliggende huid en onderliggende bloedvaatjes optimaal tegen de warmte van de laserimpuls. Het koelt de huid ononderbroken tot 5°C.

Waarom laseren?
– Laseren is minder pijnlijk dan Intense Pulsed Light (IPL).

– Intense Pulsed Light geeft meer kans op verbrandingen en depigmentatie.
– IPL maakt geen gebruik van een vaste golflengte zoals de laser en vraagt meer behandelingen (minstens 20).

Behandelzones voor hem:  baard, bovenrug, borst, onderarmen, volledige rug, onderbenen met knie, bovenbenen, buik kleine streep, buik volledig en schouders
Behandelzones voor haar: kin, tussen wenkbrauwen, boven wenkbrauwen, bikini, string, Brazilian, oksels, bovenarmen, onderarmen, teen/vingerkootjes, hand/voet, onderbeen + knie, bovenbeen, volledige benen, bovenlip, buik kleine streep, buik volledig.