Nieuw in ons assortiment, Nieuwtjes

NIEUW BIJ BLUE SAGE: COMPUTER-HUIDANALYSE MET PERSOONLIJK BEHANDELINGSPLAN VOOR JOUW GELAATSVERZORGING OP MAAT

Blue Sage

 

Momenteel zijn er zeer goede gelaatsverzorgingsproducten op de markt die een zeer aantoonbaar resultaat leveren. Maar zijn deze producten ook voor JOU het meest aangewezen?
Intense Derma
Vanaf nu kan je bij Blue Sage terecht voor een huidanalyse via de computer. Met een speciale camera worden op verschillende plaatsen op het gelaat foto’s gemaakt in zeer hoge resolutie. Hierdoor kan er een exacte analyse gemaakt worden om te bepalen welke noden jouw huid heeft.

Aan de hand van de resultaten van deze foto’s wordt er een behandelingsplan opgesteld en een selectie gemaakt uit de producten van Intense Derma, op jouw maat gemaakt. 

Je kan dan thuis zelf je huid verzorgen, of je kan behandelingen boeken zodat onze specialisten jou de juiste verzorging geven. Perfect is als we deze twee combineren. Eén maal per maand kom je langs voor een behandeling door onze specialisten. 
Tussendoor zet je thuis het behandelingsplan verder met je eigen producten die zorgvuldig geselecteerd worden op basis van de computeranalyse. Zo behaal je in geen tijd een zeer zichtbaar resultaat.

Intense Derma
Door de huidanalyse met de computer worden huidproblemen en verouderingsverschijnselen zeer goed in beeld gebracht. Zo wordt het een stuk duidelijker welke producten nodig zijn. Niet zelden horen we al na een eerste behandeling uit de mond van de klant termen als “Botoxeffect” of “Botox zonder spuitjes” of “hetzelfde effect als een mini facelift”. En daar doen we het voor. Een zichtbaar resultaat en alweer een zeer tevreden klant. 
Door het aanbevolen verzorgingsplan kunnen we samen zorgen dat dit ook een blijvend resultaat wordt.

Om de 2 maanden wordt er een nieuwe huidanalyse gemaakt om te kijken wat het resultaat is en om te bepalen of er dient bijgestuurd te worden. Zo blijven we je huid continu opvolgen om er samen voor te zorgen dat je steeds de juiste producten gebruikt, afgestemd op jouw situatie.

Op donderdagavond 26 april kan je tussen 18 en 22 uur vrij binnenspringen in onze studio om kennis te maken met onze gratis huidanalyse. Als je een afspraakje maakt ben je zeker dat je op het afgesproken uur aan de beurt komt. We kunnen dan aan de hand van de analyse al een op jouw maat gemaakt behandelingsplan opstellen en de juiste producten selecteren.

Lukt het je niet om op deze donderdagavond aanwezig te zijn? Heb je liever een andere dag? Neem even contact op en dan maken we een afspraak om jouw plan samen te stellen.

Je kan ook een afspraak maken voor een gratis huidanalyse met de computer en aansluitend je eerste behandeling. Neem hiervoor even contact via 011 60 53 76 of stuur een mailtje naar info@bluesage.be .

Deze persoonlijke aanpak, ondersteund door het gesofisticeerde huidanalyseprogramma, is de beste garantie voor een snel zichtbaar resultaat. Kom dus zeker kennismaken met dit uitgelezen systeem op donderdag 26 april tussen 18 en 22 uur. 
Tot dan.