Nieuwtjes

Lore Hermans finaliste Miss Wellness

Blue Sage

 

Lore Hermans is 23 en komt uit Zonhoven. Ze doet mee aan de Miss Wellness 2019 en is geëindigd als finaliste.

Miss Wellness zoekt een ambassadrice die het vak vertegenwoordigt voor 1 jaar. Dit vak houdt in; nagelstyling, manicures, pedicures, make-up, massages, wimpers en wenkbrauwen, schoonheidsbehandelingen en zo veel meer. 

Ze wilt het liefst haar eigen zaakje openen waar ze massages, manicures, pedicures en schoonheidsbehandelingen aanbiedt. Ze wilt het wel rustig aan opbouwen door eerst in het klein bij iemand te werken in een kapperszaak. Ze heeft nu haar diploma schoonheidsspecialiste.

 

 

Lore is ook allang trouwe klant bij Blue Sage te Houthalen, de nageltjes worden gesponsord door Christel Audenaerd.

Ze zoekt nog sponsors en partners om haar te steunen in de wedstrijd. Vanaf 17 februari kan men op haar stemmen.

Als finaliste van Miss Wellness Beauty 2019 geniet je alvast van heel wat gratis activiteiten: een mooie buitenlandse reis naar een zonnige bestemming voor 1 week en dit in een all inclusive formule, verschillende professionele fotoshoots incl. make-up en hairstyling, een gezellig nieuwjaarsdiner, kennismaking met partners binnen de wellness & schoonheidssector, workshops binnen de sector, media- en vaktraining, choreo- en defilécoaching, aanwezigheid op evenementen/party’s en een prachtige finaleshow!

Ze zegt dat ze de andere finalisten niet als concurrentie ziet maar eerder als een hechte vriendinnengroep. Ze doet het vooral voor een leerrijke mooie ervaring!