Boek hier je afspraak met een voucher

Heb je een voucher gekocht of gekregen van Social Deal, Groupon, .... of heb je een cadeaubox? 

Klik hier om op een eenvoudige manier een afspraak te maken. 

Spetterende openingsparty Blue Sage in Houthalen Centrum

Vorige zaterdag 2 december heeft het hele Blue Sage Team zich ingezet op de openingsparty van Blue Sage in het nieuwe pand!

We mochten bijna 200 bezoekers ontvangen tijdens deze openings-namiddag.

Christel Audenaerd richtte Blue Sage al meer dan 25 jaar geleden op. Na bijna 10 jaar vertoeft te hebben op de Guldensporenlaan in Houthalen, was het tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Iedereen is vanaf nu dus van harte welkom in het nieuwe pand, gelegen in de Dorpsstraat 20 in Houthalen-Centrum.

Het vertrouwde Blue Sage Team verhuisde mee en verwelkomt jullie graag voor alle gekende verzorgingen en mooie nageltjes.

Uiteraard horen bij een opening ook wat nieuwigheden. Christel en Las introduceerde vol lof Psio: een lichttherapie bril die stress en vermoeidheid verminderen!
Peter Kupers, ambassadeur van Psio, gaf demonstraties met deze fantastische bril. De "proefpersonen" waren allen zeer enthousiast.
Wil jij ook graag deze bril met lichttherapie ervaren? Dan kan dat vanaf nu bij Blue Sage. Maak dus snel jouw afspraak.

 

Cynthia Reekmans verzorgde de presentatie van onze openingsparty. Christel werd door haar geïnterviewd en ook haar vader, Ingo Audenaerd. De burgemeester van Houthalen, Alain Yzermans, kwam zelfs even piepen naar onze nieuwe winkel en was nieuwsgierig naar onze verzorgingen.

 

 

 

 

 

Ellen Dufour zal bij Blue Sage instaan voor de permanente make-up. Zij was dus ook van de partij om zichzelf en de permanente make-up voor te stellen.

 

Mariska Bielen stelde de nieuwe opleiding "Schoonheidsverzorging" van Blue Sage voor. Data en meer info zal je binnenkort op onze website terugvinden!

 

 

 

De zoon van Christel, Dean, kwam met zijn band Casual Trip voor wat aangename muziek zorgen. Dit zorgde voor een leuk intermezzo als afwisseling tussen de vele felicitaties door.

 

 

 

 

 

 

 

Met dank aan Debby Willems voor de mooie sfeerfoto's!

 


Uiteraard bedanken we ook iedereen die ons heeft meegeholpen, om van deze openingsparty een onvergetelijke dag te maken.

 

Ben jij ook benieuwd naar onze nieuwe locatie? Spring dan zeker eens binnen tijdens de openginsuren!
Je vindt ons vanaf nu in de Dorpsstraat 20 in Houthalen-Centrum.

Share/Save