Boek hier je afspraak met een voucher

Heb je een voucher gekocht of gekregen van Social Deal, Groupon, .... of heb je een cadeaubox? 

Klik hier om op een eenvoudige manier een afspraak te maken. 

Opleiding Cellulitisbehandeling

Veel beloven, maar weinig of geen resultaat. Dat is een opmerking die je veel hoort bij middeltjes die beweren cellulitis aan te pakken. MAAR NIET BIJ ONS.

 
Wij maken gebruik van de anticellulitiscrème van Evora. De reacties van wie het geprobeerd heeft spreken boekdelen. Je merkt direct dat het begint te werken na het aanbrengen. De huid kleurt eerst lichtrood, maar dit trekt al snel weg. Even later zie je al duidelijk een verstrakking van de huid. Na regelmatig gebruik is het effect duidelijk zichtbaar. Reeds na een paar dagen.
 
Cellulitis toont zich doordat het onderhuids vetweefsel zich verhard. Dit kan komen door te weinig lichaamsbeweging, hormonale invloeden, slechte eetgewoonten stress, verstoorde vochthuishouding, roken, …
 
Een juiste behandeling zal de afbraak van de opgestapelde vetten stimuleren. Een lokale anti-cellulitisbehandeling zorgt er voor dat de lokale doorbloeding gestimuleerd wordt. Best wordt dit gecombineerd met een verbeterde levenswijze.
 
Tijdens een opleiding cellulitisbehandeling leer je hoe cellulitis ontstaat en hoe je het dient aan te pakken. Je leert de klant juist te adviseren zodat ze hun levenswijze kunnen aanpassen om op die manier de vorming van cellulitis tegen te gaan.
 
Maar je leert ook de anti-cellulitiscrème juist toepassen. Bovendien ga je een aantal handelingen leren die zorgen voor een sneller en nog beter resultaat. Zo kun je een aangepaste behandeling opstellen. De klant kan hiervoor een beurtenkaart krijgen of helpen door thuis de behandeling ook verder te zetten. Je leert hoe je dit allemaal juist dient aan te pakken op een eenvoudige manier met een gegarandeerd resultaat.