Boek hier je afspraak met een voucher

Heb je een voucher gekocht of gekregen van Social Deal, Groupon, .... of heb je een cadeaubox? 

Klik hier om op een eenvoudige manier een afspraak te maken. 

Oefenlessen

Datums oefenlessen

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@bluesage.be.
Tijdens deze les dien je zelf een model mee te brengen.

oefenles

 

Oefenles

Na deze cursus kan je steeds terecht bij Blue Sage voor ondersteuning en probleemoplossingen. Je kunt assistentie en raad vragen via mail, telefoon of sms. Verschillende keren per maand zijn er oefenlessen. Deze zijn gratis, dus maak hier zoveel mogelijk gebruik van. In onze studio kan je dan onder begeleiding de geleerde technieken herhalen en aanscherpen. Problemen die je bent tegengekomen kunnen bekeken en opgelost worden. Je kunt alleen komen of met een model. In een gezellige, ongedwongen sfeer kan je zo zorgen dat problemen gevonden oplossingen worden.
 
Je kan na de cursus ook nog vervolglessen nemen om je verder te specialiseren. Zo kan je bijvoorbeeld leren werken met sjablonen, ideaal om nagels te verlengen tot bijvoorbeeld sierlijke stiletto’s.
Of je kunt kiezen om de cursus Nail Art te volgen. Voor meer details stuur je best een mailtje naar info@bluesage.be .
 
Blue Sage geeft ook regelmatig workshops om je aanbod nog te vergroten. De belangrijkste workshop is Gel Polish Basis. Hierin leer je het maximale uit Gel Polish halen. Lesgeld is 75€. Maar hier mag je de aankopen Gel Polish van aftrekken. Als je het starterspakket van 90€neemt is deze workshop dus gratis.
 
Deze workshop is ideaal om gecombineerd te worden met de cursus nagelstyling. Zo leer je op een eenvoudige, goedkope en degelijke manier om Color Gel te plaatsen. Het succes van de Gel Polish heeft immers de traditionele Color Gels bijna volledig verdrongen. Met Gel Polish heb je een uitgebreid kleurenpallet van meer dan 150 kleuren ter beschikking.
 
Ook het plaatsen van een French kan je leren in een workshop Gel Polish French. Lesgeld 75€. Wederom een voordelige manier om deze uitbreiding te leren.
 
Voor wie al nagelstyliste is en zich graag laat omscholen naar het Poeder Gel Systeem of naar het ProTec Systeem hebben we enkele zeer voordelige formules. Zo kan ook de ervaren nagelstyliste gemakkelijk overstappen naar deze voordelige en degelijke systemen.