Boek hier je afspraak met een voucher

Heb je een voucher gekocht of gekregen van Social Deal, Groupon, .... of heb je een cadeaubox? 

Klik hier om op een eenvoudige manier een afspraak te maken. 

Nieuwe lentecollectie is gearriveerd

English RoseDe nieuwe lentecollectie Gel Polish van LeChat is gearriveerd. English Rose staat nu al in onze rekken. En dit in absolute wereldprimeur.

Daar bovenop zijn er nog 12 nieuwe Spectrakleuren gelanceerd.

Normaal wordt deze fantastische lentecollectie pas gelanceerd op 16 maart. Maar met de aankomende beurs Estetika in Brussel op 10-11-12 maart heeft LeChat er uitzonderlijk voor gekozen om deze nu al beschikbaar te stellen. Uiteraard zijn we hier apetrots op. Het onderstreept andermaal de intense band tussen het hoofdkantoor in San Francisco en onze lage landen.

Deze lentecollectie is nu al beschikbaar in de rekken van de verdelers (klik hier voor een overzicht) en heel weldra in onze gloednieuwe webshop op www.LeChat.info .

Je kan onmiddellijk gebruik maken van de beursacties om je eigen collectie op een wel heel voordelige manier binnen te halen. Over de acties kan je in een ander artikel meer lezen. Maar we kunnen je nu al verklappen dat de Set Perfect Match (Gel Polish 15ml en een nagellak in dezelfde kleur) weg gaan voor 22€ inclusief BTW (18.18€ exclusief). En voor wie een LeChat ProFiCard heeft komt er nog een extra korting bovenop. Neem je de hele collectie (6kleuren) dan krijg je er gratis een display bij én een non cleansing Gel Polish Top. En voor de allersnelsten is er ook nog eens een gratis poster. Maar opgelet: OP = OP.


En wat maakt deze collectie nu zo onweerstaanbaar. Uiteraard al het gevoel dat de lente in aantocht is. Je zou het niet zeggen nu, maar als je deze collectie bekijkt komen de kriebels al boven.

French Vanilla: een mooie nude kleur. Dit wordt absoluut een klassieker voor doorheen het hele jaar.

Royal Tea: een prachtige kameleon. Een gedempte nude die in sommig licht een lavendeltoon heeft.

Tea Party: een licht koraal oranje. Fantastisch voor de lente.

Chamomile: deze kamille tint met een geelachtige romige pastelschijn leent zich perfect als ondergrond voor subtiele Nail Art. Maar ook als full color zeker te dragen.

Cucumber Mint: een klassieke muntgroen crémekleurige. Echt iets voor de lente. Dit zal snel ieders favoriet worden.

Violat Rose: geweldig mooie, stralende lavendelkleur. Zeer vrouwelijk en toch speels.

Kortom, weer een fantastische lentecollectie. En nu is deze English Rose collectie te verkrijgen aan super goede voorwaarden. Zorg dat je er snel bij bent.

English Rose

Share/Save