Boek hier je afspraak met een voucher

Heb je een voucher gekocht of gekregen van Social Deal, Groupon, .... of heb je een cadeaubox? 

Klik hier om op een eenvoudige manier een afspraak te maken. 

Nieuw bij Blue Sage: Psio Lichttherapie bril tegen stress en vermoeidheid

De opening van de nieuwe zaak Blue Sage van Christel Audenaerd, in het centrum van Houthalen, brengt natuurlijk nog een aantal leuke nieuwigheden met zich mee.

Met veel trots stelt Christel dan ook de Psio lichttherapie bril voor.
Dankzij deze bril met ingewerkte lichttherapie en MP3-speler, kom je helemaal tot rust.
Uitermate geschikt dus voor vermoeidheid, depressie en slaapproblemen te helpen verlichten of zelfs helemaal op te lossen!

Voor elk moment van de dag is er een aangepast programma.
's Morgens kan je dankzij de lichtimpulsen en begeleidende stemmen goed wakker worden. Je zal je dag efficiënter kunnen starten en krijgt meer energie.
's Middags wordt er vooral met muziek gewerkt tijdens de lichtimpulsen, om zo in staat te zijn een turbo-siësta te nemen. Je recupereert snel om weer met frisse energie verder te gaan aan de rest van de dag.
En voor 's avonds werd er een programma ontwikkeld om met gesloten ogen tot rust te komen. Want zelfs met gesloten ogen hebben de lichtimpulsen effect! Je zal stoppen met piekeren en met een rustige geest gaan slapen. Een perfect alternatief dus voor de dure en ongezonde slaapmiddelen.

Slaapstoornissen, chronische vermoeidheid, depressie,... dit alles kan aangepakt worden met de Psio lichttherapie bril om weer gemakkelijker in te slapen en jouw goed humeur weer terug te vinden. Je zal sneller recupereren waardoor je meer energie zal vinden.

Je hoeft overigens niet bang te zijn dat de kleurenstralen schadelijk zijn voor jou. Al meer dan 20 jaar is Psio op de markt en er zijn nog geen enkele bijverschijnselen opgetreden.

Wil je zelf ook eens deze relaxerende sensatie komen ervaren? Maak dan snel jouw afspraak.
Voor 15 minuten is het slechts 15€. Ideaal dus ook om tijdens de middagpauze even een powernap te komen houden en weer met veel energie aan het werk te gaan.

Voor meer informatie kan je steeds terecht op het nummer 011/60 53 76 of stuur een mailtje naar info@BlueSage.be

Share/Save