Boek hier je afspraak met een voucher

Heb je een voucher gekocht of gekregen van Social Deal, Groupon, .... of heb je een cadeaubox? 

Klik hier om op een eenvoudige manier een afspraak te maken. 

Nagelstudio

Geef toe, verzorgde handen dragen bij tot een eerste goede indruk.French
En een eerste goede indruk opent zoveel deuren. Mooie, verzorgde, opvallende nagels geven een stuk van jezelf bloot en laten zien wie je bent.

Al meer dan 15 jaar plaatst Christel onder de naam Blue Sage de mooiste creaties. Neem gerust eens een kijkje in de fotogalerij waar je een aantal creaties verzameld ziet.

Sinds 2009 is Christel verantwoordelijk voor de opleidingen van nagelstylistes binnen de Benelux voor het Amerikaanse topmerk LeChat. Hiervoor wordt ze continu bijgeschoold door de beste ontwerpers en wetenschappers van LeChat. Regelmatig volgt ze opleidingen in het buitenland om op de hoogte te blijven van trends en toekomst van het nagelwereldje.

Christel geeft ook opleidingen in haar eigen studio. Veel nagelstylistes zijn hun carrière hier gestart.

Om het nageltjes zetten in de vingers te behouden blijft ze in haar studio klantjes verzorgen. De nagels die in de studio van Blue Sage geplaatst worden zijn door Christel persoonlijk geplaatst, of onder haar toezicht.

Het zijn stuk voor stuk topcreaties geplaatst met professionele producten en de laatste technieken voor het beste resultaat. Of het nu gaat om een eenvoudige, klassieke nagel of een speciaal design. En dit steeds aan normale gangbare prijzen.

U kunt bij Blue Sage terecht voor:

 • plaatsen van gelnagels
 • bijwerken van de gelnagels
 • nagelkunst - Nail Art
 • anti-nagelbijtkuur
 • sportmanicure (voor mannen)
 • gespleten nagel na ongeluk
 • huwelijksarrangement
Bij Blue Sage maken we enkel gebruik van producten van topmerken, zorgvuldig voor U geselecteerd om het beste resultaat te bekomen.


Gel Polish € 35
Gel Polish French € 37
Gel Polish Nail Art € 45
Gel (versteviging) € 55
Gel (verlenging) € 75
Stilletto's € 100
Bijwerken € 40
Versiering (per nagel) € 2
Reparatie per nagel € 7
Verwijderen gelnagels € 20
Gel Polish op de tenen € 35
Gelnagels op de tenen € 50
Nail Art en Nail Painting vanaf € 20

Voor het plaatsen van gelnagels ben je bij Blue Sage op het perfecte adres. Door de jarenlange ervaring en de hoge kwaliteitseisen die Christel door de jaren heen gehanteerd heeft wordt er enkel gebruik gemaakt van de beste producten.

Met het gamma van LeChat en de zeer persoonlijke begeleiding vanuit het hoofdkantoor in de USA is er voor iedere klant een aangepaste oplossing. Iedere klant kan dus geholpen worden. Want niemand zijn nagels zijn hetzelfde. Heb je dunne nagels, stevige nagels, korte, lange nagels of heb je een beroep dat belastend is voor je nagels. Steeds is er een juiste aangepaste gel.

Na het vijlen van de natuurlijke nagel wordt of de bestaande nagel verstevigd of verlengd door gebruik te maken van gel (wat gezonder is).

Na de afwerking heeft U een mooie, gladde, glanzende nagel met eventueel een kleurtje of French Tips.

Door de uithardingsprocedure onder speciale lampen beschikt U over verzorgde, propere nagels waar U de komende weken geen werk meer aan heeft.

Gemiddeld dient er na 3 tot zelfs 7 weken bijgewerkt te worden. Dankzij de kwaliteitsgel die gebruikt wordt zijn de nagels langer en steviger.

Blue Sage zorgt er voor dat haar nagelstylistes voortdurend worden bijgeschoold zodat ze steeds het nieuwste van het nieuwste kunnen aanbieden. Zowel qua technieken als qua gebruikte materialen.

LeChat Powder Gel

Zo waren we de eerste in België om poedergel toe te passen. Een extra component dat op het laatste aan de gel wordt toegevoegd zodat je een heel aantal voordelen krijgt.

 • Geen branderig gevoel. Doordat de gel niet krimpt is er geen pijnervaring.
 • Sneller. Op 45 minuten staat er een volledig nieuwe set partynagels.
 • Steviger, blinkender en soepeler dan ooit tevoren.

Poedergel is geen acryl , het is wel degelijk gel met al zijn voordelen.

Gel Polish

De rage van dit ogenblik is Gel Polish. Christel is speciaal opgeroepen door de producent om in hun hoofdkantoor in de USA  een bijzondere 1-1 training te krijgen zodat de mogelijkheden 

van dit product in Europa ook juist gekend zouden zijn.

Gel Polish is een Gel die aanbrengt zoals een nagellak, maar die blijft zoals een Gel. Wekenlang mooie nageltjes, zonder onderhoud. De voorbereiding is minimaal. Er is praktisch geen 

ProTecvijlwerk meer. Ook niet bij het afnemen van de nagel, want die wordt er afgeweekt. Dus geen stof, geen geurhinder, geen beschadiging van de nagel, razendsnel (+/- 30 minuten voor een set salonnagels), goedkoop (35€).

Worden je nagels beroepshalve zwaar op de proef gesteld doordat ze bijvoorbeeld veel of lang in het water moeten zitten (horeca, kapsters of poetspersoneel)? Krijgen ze het op een andere manier zwaar te verduren? Hiervoor hebben we een extra stevige gel zodat ook deze dames lang plezier hebben van hun mooie nageltjes.

Soak Off

Misschien mag je beroepshalve net geen kunstnagels hebben en wil je toch voor een weekend mooie nageltjes? Of kun jij ook niet tegen het enge gevoel van een vijl? We hebben een gel die met minimum aan voorbereiding geplaatst wordt. En als ze er af moeten worden ze er af geweekt. Een klusje van een tiental minuutjes. Geen beschadiging van de natuurnagel. En toch stevig en soepel om te dragen. Misschien ook een oplossing voor jou? Bovendien heb je ze in wel 130 verschillende kleuren.

Bijwerken

Ook voor het bijwerken van de gelnagels kunt U bij Blue Sage terecht. 
Gemiddeld dient er na 3 tot 7 weken bijgewerkt te worden, dit wordt bepaald door de kwaliteit van de natuurnagel. 

U maakt dan ook best meteen een nieuwe afspraak bij het plaatsen. Zo bent U zeker dat Uw nagels er perfect blijven uitzien. Maar dit wordt uitvoerig besproken bij Uw eerste bezoek. 

Onze nagelstylistes staan ter beschikking om U het juiste persoonlijke advies te geven.

Nail Art

Wil je van je nagels echte kunstwerken maken die je eigen persoonlijkheid accentueren. Wil je echt dé blikvanger zijn? Hier hebben we diverse mogelijkheden voor:

 • nagels die opgloeien in het donker
 • nailpainting
 • aquariumnagels
 • nagels die verkleuren naargelang de temperatuur
 • glitters - stripers
 • steentjes - bladgoud - marmeren
 • tiffany - fuji - jumping
 • bewegende motieven
 • 3D

Je kunt het niet zo gek bedenken of we maken het voor jou.

Nagelbijters

matte nagels

Nagelbijters hoeven zich niet te schamen om een afspraak te maken. 

Na het plaatsen beschikken ook zij over verzorgde nagels en handen. Door het niet vertrouwde gevoel van de nieuwe nagels en de uitzonderlijke stevigheid wordt er snel een einde gemaakt aan deze slechte gewoonte. En dit op een effectieve maar zachte manier. 

Bent U een nagelbijter en wenst U nu komaf te maken met deze gewoonte? Bel dan onmiddellijk voor een afspraak. Wij helpen U.

Sportmanicure

Voor sommige sporttakken is het noodzakelijk om korte nagels te hebben. Wat vaak resulteert in te kort geknipte nagels met veelal ingroeiende teennagels als gevolg. Mooie verzorgde handen en nagels dragen bij tot de algemene uitstraling. Voor sportmensen met vaak een mooi uitgebalanceerd lichaam zijn mooie handen nu ook binnen bereik dankzij de speciale sportmanicure van Blue Sage. Aangepast aan de behoeften en levensstijl, rekening houdend met de individuele sporteisen die gesteld worden.

Jammer genoeg hebben veel sporters last van teennagels die aangetast zijn door schimmels en kalk. Zeker als ze op blote voeten hun sport uitoefenen of een voorbeeldfunctie hebben kan hier beter op gelet worden. Bij Blue Sage hebben we de ideale oplossing voor U. Bel gerust voor een afspraak.

Uiteraard moet U geen sportman of vrouw zijn om recht te hebben op mooi verzorgde handen. Ook zakenmensen maken graag gebruik van de mogelijkheid om verzorgd over te komen en zo hun handen te laten bijdragen aan een perfecte uitstraling.

Gespleten nagel

Een ongelukje op het werk of in de tuin? Het is vaak snel gebeurt en er prijkt een mooie blauwe nagel aan handen of voeten. Of nog erger, de nagel is gespleten en blijft pijnlijk haken achter ieder stukje textiel dat het kan vinden. 

Wij plaatsen zo snel als het toelaat een gelnagel op de gekwetste nagel waardoor hij rustig de tijd krijgt om te genezen en verder uit te groeien. Zonder zo een lelijke hinderlijk gekloofde nagel. 

Als U belt voor een afspraak om een gelnagel te plaatsen na een ongeval, vermeld dit aub meteen aan de telefoon. Wij zullen dan onze uiterste best doen om U zo snel mogelijk te helpen.

HuwelijksarrangementCynthie Reekmans

Eén van de mooiste momenten van je leven. Met vele foto’s en vele ogen gericht op je handen en je vingers. Als er één moment is in je leven dat het meer dan terecht is dat je je handen voorziet van de meest feestelijke creaties, dan is het wel op een huwelijksfeest. 

Met Blue Sage kun je afspraken maken voor arrangementen zodat je echt straalt en schittert op deze belangrijke dag. Niet alleen voor jou, maar misschien ook de bruidsmeisjes, ouders en andere familie. 

Laat het ons tijdig weten en we maken een superinteressante afspraak. Ook voor de maquillage en andere verzorgingen kunnen er afspraken gemaakt worden. Want de bruid moet op deze dag letterlijk stralen en schitteren.