Boek hier je afspraak met een voucher

Heb je een voucher gekocht of gekregen van Social Deal, Groupon, .... of heb je een cadeaubox? 

Klik hier om op een eenvoudige manier een afspraak te maken. 

Braderie Houthalen Centrum 1-2-3 juni

Braderie Houthalen Centrum 2018Op vrijdag 1 – zaterdag 2 – zondag 3 juni is het Braderie in Houthalen centrum (zondag van 14 tot 18 uur). Dan worden de winkelstraten autovrij gemaakt en kan je gezellig wandelen tussen de kraampjes van de handelaars. Die zetten dan hun deuren wagenwijd open en komen naar buiten met kraampjes. Uiteraard gaat Blue Sage op deze dagen een extra beentje bij zetten. Bij Blue Sage zijn er dan volop acties.

Bovendien krijg je bij Blue Sage bij iedere aankoopschijf van 50€ een GRATIS glaasje cava. Het zal dus heel gezellig gaan worden. Ambiance verzekerd.

Speciaal als cadeautje voor Vaderdag hebben we de vaderdagkaart ontwikkeld. Dit is een 2-beurtenkaart voor 2 massages van een uur naar keuze. Normale prijs 120€. Nu voor Vaderdag slechts 75€. Een leuk en gewaardeerd cadeau voor Vaderdag.

Braderie Houthalen Centrum 2018Tijdens de braderie kan je genieten van de superacties op de nagelproducten van LeChat. Gel Polish en nagellakken aan nooit geziene prijzen.

Je kan binnenkomen voor een gratis en vrijblijvende huidanalyse. Met een speciale camera wordt je huid gescand en een gesofisticeerd computerprogramma geeft een suggestie met welke producten jij je huid het beste een plezier doet. Onze schoonheidsspecialisten helpen je dan bij het opstellen van een verzorgingsplan op jouw maat.

Of kom eens langs om gratis een lichttherapie met de Psio te testen. Ervaar zo hoe je helemaal meegenomen wordt naar een virtuele zen-zone zonder stress.

Plan je binnenkort een cursus nagelstyling te volgen? Op de Braderie kan je deze samen plannen en dan krijg je de 3de module er gratis bovenop.

Wil je een behandeling reserveren aan uitzonderlijke condities? Kijk eens naar de mogelijkheden:
- relaxatiemassage
- Japanse hoofd en nekmassage
- Voetreflexologie
Allen 30 minuten voor 20€.

- Pedicure met voetreflexologie = 60 minuten voor 35€.

Je kan op de braderie meteen je afspraak vastleggen. Lees vooral op de social media de lovende commentaren die we al verzameld hebben.

Iedereen dus welkom op de braderie en vooral ons standje aan onze winkel op 1-2-3 juni. Tot dan.

 Braderie Houthalen Centrum 2018

 

Share/Save