Boek hier je afspraak met een voucher

Heb je een voucher gekocht of gekregen van Social Deal, Groupon, .... of heb je een cadeaubox? 

Klik hier om op een eenvoudige manier een afspraak te maken. 

Afspraak maken met een voucher

Regelmatig doen we acties met Groupon, Social Deal, Wonderbox en andere aanbieders. Heb je al een bon gekocht bij één van de aanbieders? Dan is het voor iedereen gemakkelijker om onderstaand invulformulier te gebruiken. Dit bespaart een hoop heen en weer gemail en getelefoneer.
We vragen de code zodat we deze meteen kunnen ingeven. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over de vervaldag van de bon. Dat is dan iets dat tussen ons beiden geregeld wordt. Al weer wat stress minder en een goede stap vooruit naar een echt Zennnnnnnn-moment.

 

OPGELET: we reageren terug per mail, kijk daarom zeker je "ongewenste mail" na. Het kan zijn dat ons eerste mailtje daar terecht komt...

Bij een Social Deal voucher vind je deze onder de streepjescode. Bij een Groupon voucher vind je deze links bovenaan als security code. Bij de cadeauboxen (Wonderbox, Vivabox, Bongo, ...) vind je deze gewoonlijk achteraan.
Geef hier enkele data die voor jou mogelijk zijn. Dan kijken we wat voor ons beiden past in de agenda. Wij brengen je hier zo snel mogelijk per mail van op de hoogte en maken dan concreet een afspraak.
Vul hier in of je de voucher hebt aangekocht/gekregen via Groupon, Social Deal, ...
Share/Save