In de media, Nieuwtjes

Christel gaat demonstreren in Griekenland

Blue Sage

What a Wonderful Nail World by Christel Audenaerd

Christel gaat van 4 tot 8 februari op uitnodiging demonstraties geven in Thessaloniki in Griekenland. 3 dagen lang geeft ze doorlopend demonstraties, opleidingen en workshops.

De organisatoren hebben dit speciaal ingericht om Christel naar Griekenland te krijgen. Blijkbaar is Christel heel populair in Griekenland. Er wacht Christel een loodzwaar programma. Uiteraard willen deze Griekse nagelstylistes zoveel mogelijk leren nu Christel daar is. Volgens de organisatie zijn de cursussen en workshops al weken op voorhand volledig uitverkocht.

De deelnemers zijn nagelstylistes van over heel Griekenland die zich willen specialiseren in onder andere de draagbare Nail Art, wat stilaan een handelsmerk van Christel begint te worden. Maar ook willen ze zien hoe Christel nieuwe technieken toepast en Gel Polish integreert in haar nagelwerk.

Jammer genoeg valt de temperatuur wat tegen in Thessaloniki. Een vakantie zal het dus zeker niet worden. Ook niet omdat de organisatoren wel een erg drukke agenda voorzien hebben.What a Wonderful Nail World by Christel Audenaerd

Onze winkel in Houthalen blijft gewoon open. Evelien en Hanne (die ondertussen terug is van bevallingsverlof) staan iedere dag klaar (uitgezonderd woensdag, onze sluitingsdag) van 10 tot 18 uur om iedereen te helpen. Ook via de webshop kun je ons bereiken.

Uiteraard gaan we jullie op de hoogte houden van dit Grieks avontuur. Christel kennende zal ze vlotjes een extra hoofdstuk breien aan de mooie Griekse heldenverhalen.

Wist je trouwens dat Griekenland door de Grieken Hellas genoemd wordt? (snap je: Hè Las Wink)