Nieuw: vanaf nu bij Blue Sage laserontharing voor mannen en vrouwen

Frühnagelshoppen werd een overrompeling: 2010
november 2, 2018
Dankbaar artikel over Christel in Chapeau door Cynthia Reekmans
november 16, 2018

Nieuw: vanaf nu bij Blue Sage laserontharing voor mannen en vrouwen

 

 

Vanaf nu kan je bij Blue Sage ook een afspraak boeken voor laserontharing. Hiervoor werken we samen met Laserontharing.One. Zij hebben immers het zeer goede en dure apparaat dat het gewenste resultaat kan leveren. Ook hebben zij specialisten die specifiek hiervoor opgeleid zijn. Kortom, alle elementen zijn aanwezig om het beste resultaat te bekomen.

Hoe gaat het in zijn werk? Op woensdag 21/11 van 15 tot 18 uur en op zaterdag 1/12 van 9 tot 16.30 uur kan je een afspraak maken voor een intakegesprek, eventueel meteen gevolgd door een eerste behandeling. Een afspraak maken kan telefonisch 011/60.53.76 of via mail [email protected] of spring eens binnen in onze studio/winkel Dorpsstraat 20/2 Houthalen.

Tijdens dit intakegesprek wordt besproken welke zones behandeld dienen te worden. Tevens wordt er een inschatting gedaan van hoeveel sessies er nodig zijn om tot een definitief resultaat te komen. Zo heb je een duidelijke kijk op het prijzenplaatje dat hieraan verbonden is. Tussen de sessies ligt een 6-tal weken. Je hebt dus een ruime spreiding van het budget.

Ook wordt er ingeschat of het wel zinvol is om te starten met de behandeling. De haartjes moeten immers voldoende pigment bevatten om bewerkt te kunnen worden. Te blond of te grijs maakt de kans op slagen veel minder of zelfs onmogelijk.

Na dit intakegesprek kan er onmiddellijk overgegaan worden tot een eerste behandeling, of een afspraak gemaakt worden wanneer er gestart kan worden met de behandeling.

Omdat haartjes steeds in een andere groeicyclus zitten die gemiddeld 6 tot 8 weken duren, dien je na deze periode terug te komen om nieuwe haartjes aan te pakken. Dit kan er voor zorgen dat je een 8 keer dient terug te komen eer we kunnen spreken over een definitief resultaat.

Het gebruikte toestel is niet van de minste. Het maakt gebruik van een diodelaser met een golflengte van 805nm. Dit is het breedste bereik van huidtypes. Zo bekom je een juiste balans van penetratie, melanine-absorptie en minimale collaterale schade.

Laseren is ook niet te vergelijke met een IPL-behandeling. IPL werkt meer verspreid en dus minder krachtig. Laseren is minder pijnlijk. Laseren vraagt ook minder behandelingen (tot 1/3de in vergelijking met IPL).

Wat hier de prijzen van zijn? Klik hier en je ziet al de zones met hun respectievelijke prijzen.

Nooit meer ontharen. Niet meer harsen of scheren. Altijd verzorgd, glad en hygiënisch. Zou jij dit ook willen? Maak dan snel een afspraak om samen te bekijken of dit ook een oplossing voor jou kan zijn.

Blue Sage
Dorpsstraat 20/2
3530 Houthalen
011 60 53 76
[email protected]

Geef een reactie