Christel neemt officieel certificaat safeshops.be in ontvangst

Christel gaat demonstreren in Griekenland
oktober 19, 2018
Mooie nageltjes door Christel Audenaerd voor Lotte Feyen
oktober 19, 2018

Christel neemt officieel certificaat safeshops.be in ontvangst

SafeShops Skybox

Afgelopen dinsdag was Christel uitgenodigd in de Skybox in Leuven. Ze kreeg daar officieel het certificaat van SafeShops.be overhandigd voor de webshop van Blue Sage.

Of dit belangrijk is? Het is vooral belangrijk voor wie ons niet of nog niet goed genoeg kent. SafeShops.be onderwerpt nieuwe en bestaande webshops aan een zeer diep doorgedreven onderzoek. Pas als aan al de zware criteria beantwoord is kan het certificaat bekomen worden. Je kan het dus gerust een kwaliteitslabel noemen.

De webshops die dit certificaat bekomen moeten beantwoorden aan de strengste normen qua betrouwbaarheid, klantenservice, retourbeleid, transparantie en eerlijkheid. Is er iets niet 100% in orde, dan geen certificaat. Het is de bedoeling op deze manier het shoppen via internet een stuk veiliger en betrouwbaarder te maken. Als je dit label op een webshop ziet staan kan je in vol vertrouwen zonder achterdocht shoppen.

Wie ons kent weet natuurlijk dat dit altijd al kon. Maar vooral voor nieuwkomers is het toch interessant als ook een onafhankelijke bron dit na een diepgaand onderzoek bevestigd. En daarom is het wel degelijk belangrijk. Het is een certificaat dat niet gemakkelijk te bekomen is. Het is dan ook zeker een mooie bevestiging voor Blue Sage en Christel in het bijzonder dat ze dit certificaat mocht gaan ophalen. Het prachtige panorama over Leuven maakte het moment enkel nog mooier.

Geef een reactie