Boek hier je afspraak met een voucher

Heb je een voucher gekocht of gekregen van Social Deal, Groupon, .... of heb je een cadeaubox? 

Klik hier om op een eenvoudige manier een afspraak te maken. 

LeChat

LeChat

Heb je graag meer technische informatie over de producten van LeChat? 

Klik hier.

GRATIS LeChat BeNeLux Profi-Card

Vraag nu je GRATIS LeChat BeNeLux Profi-Card aan

Vraag nu je GRATIS LeChat BeNeLux Profi-Card aan en geniet het hele jaar door van beursprijzen op de nagelproducten van LeChat.

Klik hier.

Maart = Beursmaand

estetika 2018

Traditiegetrouw is maart dé maand om de beurzen van schoonheidsproducten te bezoeken. Je kan LeChat vinden op de beurs Estetika in Brussel op 10-11-12 maart op stand 3.530.

Maar niet iedereen heeft zin om naar een beurs te gaan. Of er zijn andere verplichtingen. Of je bent geen professional en hebt toch nagelproducten nodig. Daarom geven we onze beursacties de hele maand maart ook bij onze verdelers. Als je hier klikt krijg je een overzicht van de verdelers. Daar kan je dus terecht om je winkelmandje aan schitterende condities met Gel Polishes en andere nagelproducten te vullen.

Met je LeChat ProFiCard doe je daarbovenop nog eens extra voordeel.

En de beursacties liegen er niet om. We hebben goed geluisterd naar jullie wensen en hebben hier degelijk rekening mee gehouden.

Uiteraard is er een spectaculaire korting op de Gel Polish. Zonder aankoopverplichting. Of je nu 1 of 10 Gel Polishes koopt, de prijs is nu 22€ inclusief BTW (18.18€ exclusief). Dus voor een set Perfect Match (Gel Polish 15ml + nagellak in dezelfde kleur) slechts 22€ én nog een korting mogelijk als je een LeChat ProFiCard hebt. Ook op de nieuwe collectie en de speciale effecten Gel Polishes. Gekker kan bijna niet.

Ook de “3 in 1 Powder” 42 gram gaat weg aan 22€ inclusief BTW. Dit poeder is te gebruiken in combinatie met Gel, liquid en lijm. In combinatie met Gel maak je zo in een handomdraai een full color nagel die enorm sterk is en toch superdun. Nu aan slechts 22€.

En de topper van vorige beurs is ook terug. Jammer genoeg slechts in een beperkte oplage. Echt iets voor de snelsten dus.

Een Lumatex lamp die zowel UV als LED is zonder de klassieke vervanglampen maar met kleine ingebouwde lichtjes die jarenlang mee gaan. Dit resulteert al snel in een grote besparing aan vervanglampen. Deze harde werker gaat over de toonbank voor slechts 181.50€ inclusief BTW (150€ exclusief). Nu krijg je tijdelijk (zolang de voorraad strekt) er gratis 6 Gel Polishes bovenop. Tel zelf dus maar eens je voordeel uit en je begrijpt onmiddellijk waarom deze deal slecht in beperkte oplage is. Deze deal is ook niet te combineren met de ProFiCard. OP = OP.

Op al de andere nagelproducten van LeChat krijg je in maart 20% korting (uitgezonderd lampen). Eventueel te combineren met de LeChat ProFiCard. Ben je van plan om binnenkort een cursus te volgen? Wil je eens een ander systeem proberen? Lukt Gel Polish al zo goed dat je aan het loeren bent om een stapje verder te gaan? Wil je nu dat alles zo voordelig is een voorraadje inslaan? Tips, handcrème, nagellakken, nagelriemolie, …. Noem maar op. Redenen genoeg om nu snel in de shop langs te komen. Want op is inderdaad op. Al de acties gelden zolang de voorraad strekt.

We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen in één van onze LeChat verdeelpunten of op de beurs. Tot binnenkort.

estetika 2018

Share/Save