Boek hier je afspraak met een voucher

Heb je een voucher gekocht of gekregen van Social Deal, Groupon, .... of heb je een cadeaubox? 

Klik hier om op een eenvoudige manier een afspraak te maken. 

LeChat

LeChat

Heb je graag meer technische informatie over de producten van LeChat? 

Klik hier.

GRATIS LeChat BeNeLux Profi-Card

Vraag nu je GRATIS LeChat BeNeLux Profi-Card aan

Vraag nu je GRATIS LeChat BeNeLux Profi-Card aan en geniet het hele jaar door van beursprijzen op de nagelproducten van LeChat.

Klik hier.

LeChat verdelerdag

Afgelopen zondag mochten we in onze nieuwe studio de verdelers van LeChat BeNeLux verwelkomen voor de Verdelerdag.Verdelers LeChat

Op deze dag hebben we samen met onze verdelers de nieuwe producten van LeChat en de toekomstplannen besproken. En er komen heel wat nieuwe producten aan.
De nieuwe lentecollectie en 12 nieuwe Spectra kleuren. Als alles vlot verloopt gaan we die zelfs in absolute wereldpremière hebben op de beurs.

Er werden enkele nieuwe en populaire technieken uitgelicht. En ook werd de te volgen strategie voor de komende maanden besproken.
Momenteel is het nagelwereldje volop in beweging. Het is dan ook belangrijk dat LeChat zijn toppositie in de Gel Polish-wereld blijft behouden.
Hierover ga je komende weken en zeker op de beurs Estetika meer horen.

LeChat verdelersDeze verdelerdag is ook het ideale moment om de beste verdeler van 2017 eens letterlijk in de bloemetjes te zetten. Nu was het de beurt aan Marita De Hack van Nuance in Dendermonde om de bloemetjes en het certificaat van Beste Verdeler LeChat 2017 in ontvangst te mogen nemen. Al jaren draait ze mee aan de top van de verdelers. Maar nu was zij zonder discussie veruit de beste verdeler van LeChat producten in 2017.

Traditioneel werd de verdelerdag afgerond met een gezellig etentje. Paso Pasto heeft gezorgd voor een rijk gedekte tafel met de lekkerste Italiaanse gerechten.
Lekker en supergezellig. De ideale voedingsbodem om nog even gezellig na te kaarten.

We houden jullie graag op de hoogte. Hou dus zeker onze Facebookpagina en die van onze verdelers en steunpunten in de gaten!

Paso Pasto

Share/Save