Boek hier je afspraak met een voucher

Heb je een voucher gekocht of gekregen van Social Deal, Groupon, .... of heb je een cadeaubox? 

Klik hier om op een eenvoudige manier een afspraak te maken. 

LeChat

LeChat

Heb je graag meer technische informatie over de producten van LeChat? 

Klik hier.

GRATIS LeChat BeNeLux Profi-Card

Vraag nu je GRATIS LeChat BeNeLux Profi-Card aan

Vraag nu je GRATIS LeChat BeNeLux Profi-Card aan en geniet het hele jaar door van beursprijzen op de nagelproducten van LeChat.

Klik hier.

Februari is Valentijnmaand en dan hebben we volop extra’s

valentijnGelukkig dat de grauwe februarimaand een beetje schijn krijgt door Valentijn. En daar werken we graag aan mee.

In februari krijg je bij iedere aankoopschijf van 100€ een kortingsbon van 10€ om eens lekker te gaan eten bij Passo Patso, tegenover onze studio.
Uiteraard hebben we eerst uitgebreid getest of Passo Patso beantwoord aan de hoge normen die we stellen. En ze zijn geslaagd met hoge onderscheiding van onze smaakpapillen. Dus zeker de moeite waard om eens te proberen. En als je kan gaan dineren met korting … dan smaakt het zeker zo lekker.


Ben je op zoek naar de ideale combinatie op Valentijn? Wat dacht je van eerst samen genieten van een ontspannende duo massage en dan de straat oversteken en lekker dineren bij Passo Patso. Voor de romantische zielen onder ons die uiting willen geven aan hun passie voor elkaar de perfecte inleiding van weer een onvergetelijke avond.

In februari kan je genieten van een duo massage voor slechts 80€ (normaal 120€). Je kan dit ook als cadeautje verpakt krijgen. Mooi om te geven … nog mooier om te krijgen.

Zo helpen we je graag om wat glans te brengen in deze grauwe dagen.

valentijn

Share/Save