Boek hier je afspraak met een voucher

Heb je een voucher gekocht of gekregen van Social Deal, Groupon, .... of heb je een cadeaubox? 

Klik hier om op een eenvoudige manier een afspraak te maken. 

LeChat

LeChat

Heb je graag meer technische informatie over de producten van LeChat? 

Klik hier.

GRATIS LeChat BeNeLux Profi-Card

Vraag nu je GRATIS LeChat BeNeLux Profi-Card aan

Vraag nu je GRATIS LeChat BeNeLux Profi-Card aan en geniet het hele jaar door van beursprijzen op de nagelproducten van LeChat.

Klik hier.

Blog van Blue Sage

Maart = Beursmaand

estetika 2018

Traditiegetrouw is maart dé maand om de beurzen van schoonheidsproducten te bezoeken. Je kan LeChat vinden op de beurs Estetika in Brussel op 10-11-12 maart op stand 3.530.

Maar niet iedereen heeft zin om naar een beurs te gaan. Of er zijn andere verplichtingen. Of je bent geen professional en hebt toch nagelproducten nodig. Daarom geven we onze beursacties de hele maand maart ook bij onze verdelers. Als je hier klikt krijg je een overzicht van de verdelers. Daar kan je dus terecht om je winkelmandje aan schitterende condities met Gel Polishes en andere nagelproducten te vullen.

Met je LeChat ProFiCard doe je daarbovenop nog eens extra voordeel.

En de beursacties liegen er niet om. We hebben goed geluisterd naar jullie wensen en hebben hier degelijk rekening mee gehouden.

Nieuwe lentecollectie is gearriveerd

English RoseDe nieuwe lentecollectie Gel Polish van LeChat is gearriveerd. English Rose staat nu al in onze rekken. En dit in absolute wereldprimeur.

Daar bovenop zijn er nog 12 nieuwe Spectrakleuren gelanceerd.

Normaal wordt deze fantastische lentecollectie pas gelanceerd op 16 maart. Maar met de aankomende beurs Estetika in Brussel op 10-11-12 maart heeft LeChat er uitzonderlijk voor gekozen om deze nu al beschikbaar te stellen. Uiteraard zijn we hier apetrots op. Het onderstreept andermaal de intense band tussen het hoofdkantoor in San Francisco en onze lage landen.

Deze lentecollectie is nu al beschikbaar in de rekken van de verdelers (klik hier voor een overzicht) en heel weldra in onze gloednieuwe webshop op www.LeChat.info .

Je kan onmiddellijk gebruik maken van de beursacties om je eigen collectie op een wel heel voordelige manier binnen te halen. Over de acties kan je in een ander artikel meer lezen. Maar we kunnen je nu al verklappen dat de Set Perfect Match (Gel Polish 15ml en een nagellak in dezelfde kleur) weg gaan voor 22€ inclusief BTW (18.18€ exclusief). En voor wie een LeChat ProFiCard heeft komt er nog een extra korting bovenop. Neem je de hele collectie (6kleuren) dan krijg je er gratis een display bij én een non cleansing Gel Polish Top. En voor de allersnelsten is er ook nog eens een gratis poster. Maar opgelet: OP = OP.

Pagina's