Frühnagelshoppen werd een overrompeling: 2010

Finale Miss Wellness Limburg 2010
november 2, 2018
Nieuw: vanaf nu bij Blue Sage laserontharing voor mannen en vrouwen
november 16, 2018

Frühnagelshoppen werd een overrompeling: 2010

Vroeger kon je op zondagmorgen gezellig komen nagelen in onze nagelstudio. Gewoon vrij wat oefenen met vriendinnen of met je man als model. Soms was dit zo een groot succes dat we tafels en stoelen moesten bij sleuren en zelfs mensen in de gang moesten zetten.

Maar het was dan ook weer iedere keer een gezellige bedoening. Of er waren de beroemde poffertjes. Of er was Glühwein. Of het was gewoon gezellig onder elkaar. Steeds opnieuw horen we dat dit één van de fijnste herinneringen was aan de “oude” studio.

Lees hieronder wat we er toen over schreven.

Geef een reactie