Finale Miss Wellness Limburg 2010

Gunk tv op bezoek in de studio van Christel: 2010
oktober 26, 2018
Frühnagelshoppen werd een overrompeling: 2010
november 2, 2018

Finale Miss Wellness Limburg 2010

Op zondag 23 mei 2010 ging in de Steelfactory in Genk de Limburgse finale van Miss Wellness door. Christel was gevraagd om met nog enkele bekende personen uit de media en zakenwereld de winnares te kiezen. In de jury zaten onderandere ….

Christel werd in 2010 gevraagd om als ervaringsdeskundige in de jury te zetelen van de verkiezing Miss Wellness. Maar de samenwerking werd al snel veel meer dan dat. Op korte tijd werden veel kandidaten echte vriendinnen die nu nog zeer regelmatig binnen springen. Het werd een aparte maar zeer fijne ervaring.

Lees hieronder wat we er toen over schreven ….

Geef een reactie